gooisegitaren

Service

F.A.Q - Vragen - Informatie - Gooise-Gitaren.nl :

 

Prijzen :

Alle prijzen genoemd op de website van Gooise-Gitaren.nl zijn inclusief 21% B.T.W en exclusief verzendkosten.

Verzendkosten :

Gooise-Gitaren.nl werkt met standaard lage handlings- en verzendkosten van 9,95 euro per bestelling binnen Nederland. Bij bestellingen boven de 150,- euro binnen Nederland betaalt u geen verzendkosten. Voor orders uit België betaalt u 11,95 euro handlings- en verzendkosten. Wij verzenden aangetekende pakketten met track-trace van UPS. Wilt u uw order in de winkel ophalen? In dat geval kunt u bij het bestel-proces de keuze maken voor bestelling afhalen. U betaalt dan geen verzendkosten bij uw order.

Bezorgtijd :

Wij werken er hard aan om uw bestelling die vóór 18.00 uur besteld is, de volgende dag al te laten bezorgen. Meestal lukt dat ook, maar u kunt uw bestelling in ieder geval binnen drie werkdagen thuis verwachten. Mocht er een item tijdelijk niet op voorraad zijn, dan wordt dat dezelfde dag nog aan u bericht via een e-mail. Wij zorgen dan dat het item als nog zo snel als mogelijk verstuurd wordt of bieden u een geschikt alternatief aan.

Betalingsmogelijkheden :

Bij onze webshop kan betaald worden via de betaalservices van I-Deal, Pay Pal of creditcard of onder rembours. Het is ook mogelijk om te kiezen voor de optie vooraf per bank. In alle gevallen wordt u na de bestelling doorverwezen naar de betaalpagina.

Retour :

Het is mogelijk om gekochte items te retourneren binnen een periode van veertien dagen. Graag ontvangen wij hierover tijdig bericht via het e-mailadres: klantcontact@gooise-gitaren.nl  Dit is geheel volgens de bepalingen die staan in de Wet Kopen op Afstand.

Klachten :

Het is vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven per e-mail via service@gooise-gitaren.nl Wij zullen de klacht direct bekijken en proberen deze naar ieders tevredenheid zo snel mogelijk op te lossen. U kunt ook altijd contact opnemen met Stichting Webshop Keurmerk of de Geschillencommissie (SGC).

 

Tabel voor maten en leeftijden gitaren :

Maat/mensuur / lengte in cm en mm / Formaat gitaar / Leeftijd voor gitaar

4/4 mensuur : snaarlengte 65 cm -  50 mm (Full Size ) Leeftijd v.a. 13 jaar 
7/8 mensuur : snaarlengte 63 cm - 50 mm (7/8 Size ) Leeftijd 8 - 13 jaar 
3/4 mensuur : snaarlengte 58 cm - 44 mm (3/4 Size ) Leeftijd  7 - 12 jaar 
1/2 mensuur : snaarlengte 55 cm - 42 mm (1/2 Size ) Leeftijd  6 - 8 jaar 
1/4 mensuur : snaarlengte 44 cm - 42 mm ( 1/4l Size ) Leeftijd  3 - 6 jaar


Privacy Policy

 

 

 

 

 

 

 

 

Gooise-Gitaren.nl is de gitaarwinkel van Midden Nederland. Zes dagen per week geopend. Veel grote merken aanwezig in de winkel. Altijd de beste service voor de beste prijs!