Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Info

Gelegen in het midden van het Gooi : De gitaarwinkel van Midden-Nederland met veel grote merken, goede service en scherpe prijzen!

Gooise-Gitaren.nl is de website van de gelijknamige muziekwinkel in Bussum. Vanuit ons winkelpand aan de Stationsweg 40 in Bussum, naast het NS-station Naarden-Bussum verkopen wij een breed assortiment van gitaren en een mega groot aanbod van gitaar-accessoires.

Wij specialiseren ons in het verkopen van goede merken gitaren voor een scherpe prijs. Daarnaast bieden we ook een goede service. Leveren alle gitaren compleet nagekeken en goed afgesteld af. En bieden bij elke verkochte gitaar een gratis service-afstelbeurt.

Voor beginners hebben wij een redelijk assortiment aan gitaren beschikbaar maar vooral voor de gevorderde gitarist is er een fijn assortiment aan degelijke akoestische, klassieke en electrische gitaren en basgitaren aanwezig in de winkel. Gitaarwinkel Gooise-Gitaren.nl biedt de beste kwaliteit en service voor de beste prijs!

Het team van Gooise-Gitaren.nl bestaat uit eigenaar Jasper die de winkel in 2013 in Bussum startte na ruim 15 jaar als freelance popjournalist voor onder andere dagblad de Gooi- en Eemlander gewerkt te hebben. In de eerste jaren van de winkel combineerde hij zijn journalistieke werkzaamheden met het uitbaten van de winkel in gitaren en accessoires. Het verhaal begon met de webwinkels Plectrum-online.nl en Plectrum-bedrukken.nl waarbij Jasper zijn kantoor hield in de Wisseloord Studios in Hilversum. Daar deed hij jarenlang interviews met bekende artiesten voor de regionale krant en landelijke tijdschriften. Toen het kantoor te klein werd verhuisde hij naar de Stationsweg in Bussum, waar het assortiment steeds verder uitgebreid werd tot de winkel die nu bestaat.

Sinds 2015 versterkt Pim als technische man het team. Pim heeft inmiddels bijna vijfentwintig jaar ervaring als reparateur en verkoper van gitaren en stond onder andere jarenlang in Utrecht bij een bekende muziekwinkel. Daarnaast speelt Pim gitaar in bluesformatie Hoochie Mama. Inmiddels al meer dan dertig jaar een begrip in het Gooi en daarbuiten. Pim startte als freelancer en is op het moment vijf dagen per week de vaste kracht op elke doordeweekse dag.

Het team wordt compleet gemaakt met Sebastiaan die als jonge hond ook in 2015 begon bij Gooise-Gitaren.nl en inmiddels als vast teamlid verbonden is aan de winkel. Naast verkoop verzorgt hij ook een groot deel van de social media uitingen. Sebastiaan timmert zelf ook onder artiestennaam Seb Adams hard aan de weg en is hard op weg naar de zes miljoen streams voor zijn eigen muziek. 

Samen staat het team van Gooise-Gitaren.nl zes dagen per week klaar voor de klanten en staan we sterk voor de beste kwaliteit, service, goede producten en dito prijzen en dat in het het hart van het Gooi in het midden van Nederland.     


Gitaarwinkel : Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor al je gitaar-accessoires zoals plectrums, snaren, capo's, banden en kabels. We verkopen meer dan 450 verschillende soorten! Kijk bij deze website online voor jouw gitaar of accessoire of kom gewoon gezellig langs bij de winkel om een keuze te maken! Ben je op zoek naar ons complete accessoire-assortiment kijk dan ook eens op www.plectrum-online.nl Ben je op zoek naar een goede partij die custom made plectrums en gitaarbanden voor je kan leveren? Check dan onze website www.custom-picks.eu

Gooise-Gitaren.nl biedt lage prijzen voor bekende merken èn heeft daarnaast een goede service. Wij geven graag deskundig advies op maat in de winkel, staan altijd klaar voor vragen van de klant en hebben goede koffie en thee.

Alle klanten krijgen perfect afgestelde gitaren en bij aankoop een gratis service-beurt door onze ervaren reparateur. Onze reparatie-afdeling verhelpt ook alle soorten klachten bij gitaar-reparatie en ook voor reparaties aan versterkers ben je bij ons aan het juiste adres! Kortom: een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding en een hele goede service voor al onze klanten.

Bij onze andere website: www.plectrum-online.nl verkopen we een mega-groot aanbod van diverse gitaar-accessoires.

Check de website www.custom-picks.eu het laten drukken van plectrums met je eigen logo. 

  

Gooise-Gitaren.nl :

Stationsweg 40

1404 AP Bussum

(direct naast NS-station Naarden-Bussum)

Tel. 035 - 75 06 334

Mail: info@gooise-gitaren.nl

Web: www.gooise-gitaren.nl


 

Winkel open zes dagen per week van 10.00 - 18.00 uur.

Afspraak maken is niet nodig maar mag wel!

Elke maandag ook vanaf 10.00 uur.

Elke zaterdag geopend tot 18.00 uur.

Heb je een vraag met betrekking tot de actuele voorraad, inkoop, verkoop, reparatie of advies bel of mail de winkel : Telefoon : 035 - 750 6 334 of Mail : winkel@gooise-gitaren.nl

Tot ziens in onze winkel in Bussum, direct naast station Naarden-Bussum.

Team Gooise-Gitaren.nl

Openingstijden winkel :

Maandag: 10.00 - 18.00 uur.

Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur.

Woensdag: 10.00 - 18.00 uur.

Donderdag: 10.00 - 18.00 uur.

Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur.

Zaterdag: 10.00 - 18.00 uur.

Zondag: gesloten.

Bereikbaarheid webshop en mail:

Ma t/m Zo : 24 uur per dag.

 

Gooise-Gitaren.nl is maandag t/m zaterdag open van 10.00 tot 18.00 uur.

Elke maandag ook open en zaterdag zijn we er ook tot 18.00 uur.


Openingstijden webshop:

Ma t/m Zo : 24 uur per dag.

 

Kamer van Koophandel

Flevo- Gooi- en Eemland

nr. 32 08 19 08

BTW-nr NL NL001915461B55

ING Bank NL74 INGB 0004 2173 15 tnv GOOISE-GITAREN.NL te Hilversum

 

Aangesloten bij webshop Keurmerk