Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Info

Gooise-Gitaren.nl is de website van de gelijknamige gitaarwinkel gelegen aan de Stationsweg 40 in Bussum. Direct naast NS-station Naarden-Bussum.

Wij verkopen een ruim assortiment aan zeer voordelige kwalitatieve gitaren. Met name voor de beginners is ons aanbod erg breed. Starters-sets van electrische gitaar, akoestische gitaar of basgitaar kopen? Dan ben je bij Gooise-Gitaren.nl aan het juiste adres.

Maar ook voor gevorderden hebben wij een mooi assortiment van diverse gitaren en meer dan 450 soorten gitaar-accessoires. Wij zijn authorized Fender dealer en Gretsch dealer. Maar ook voor de merken Taylor, Martin, PRS, Alhambra, Marshall, VOX, Salvador Cortez, Martin USA en Mexico, Takamine, Fender Squier, Orange, Ernie Ball, Vintage, Music Man, Tanglewood, Richwood, Salvador Cortez, Mayson, Stanford, Electro Harmonix, Haar Guitars, Stoney Creek guitars, MXR, Dunlop, Chicken Picks, Way Huge, Fulltone en tal van andere merken ben je bij ons in Bussum aan het juiste adres.

Gooise-Gitaren.nl biedt lage prijzen voor bekende merken èn heeft daarnaast een goede service. Wij geven advies op maat in de winkel, staan altijd klaar voor vragen van de klant en hebben goede koffie en thee. Daarnaast krijgen klanten perfect afgestelde gitaren en bij aankoop een gratis service-beurt door onze ervaren reparateur. Kortom: een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding en een goede service voor de klant.

Wil je snel en makkelijk vanuit je luie stoel een voordelige gitaar kopen? Dan kan je via deze site direct je keuze maken, online afrekenen en het instrument wordt binnen drie werkdagen bij je thuisbezorgd.

Alles tegen een standaard laag handelings- en verzend-bedrag van €9,95. Bij alle orders van boven de €150 worden helemaal geen verzendkosten in rekening gebracht. Gitaren verzenden naar België kost €11,95. Wij verzenden met UPS.

Heb je toch meer interesse in een persoonlijk advies en wil je het instrument eerst even goed bekijken of in handen hebben? Kom dan vooral een kijkje nemen bij onze gezellige winkel in Bussum. Dit kan hopelijk weer na 19 januari. Voordat het zover is kunt u wel uw aankoop afhalen of laten bezorgen en is de winkel open voor het langsbrengen en ophalen van reparaties.

Wij verkopen via deze website een uitgebreid aanbod van voordelige gitaren en een gevarieerd aanbod van gitaar-accessoires.

Bij onze andere website: www.plectrum-online.nl verkopen we een mega-groot aanbod van diverse gitaar-accessoires.

Check de website www.custom-picks.eu het laten drukken van plectrums met je eigen logo. 

  

Gooise-Gitaren.nl / Plectrum-online.nl :

Stationsweg 40

1404 AP Bussum

(direct naast NS-station Naarden-Bussum)

Tel. 035 - 75 06 334

Mail: info@gooise-gitaren.nl

Web: www.gooise-gitaren.nl

 

Update : miv 28 april :

Winkel geopend volgens reguliere openingstijden!

Afspraak maken is niet nodig maar mag wel!

Wij zijn zes dagen per week geopend.

Maandag ook vanaf 10.30 uur, vrijdag koopavond tot 20.00 uur!

Heb je een vraag met betrekking tot de actuele voorraad, inkoop, verkoop, reparatie of advies bel of mail de winkel : Telefoon : 035 - 750 6 334of Mail : winkel@gooise-gitaren.nl

Tot ziens in onze winkel in Bussum, direct naast station Naarden-Bussum.

Team Gooise-Gitaren.nl

Openingstijden winkel :

Maandag: 10.30 - 18.00 uur.

Dinsdag: 10.30 - 18.00 uur.

Woensdag: 10.30 - 18.00 uur.

Donderdag: 10.30 - 18.00 uur.

Vrijdag: 10.30 - 20.00 uur.

Zaterdag: 10.30 - 17.00 uur.

Zondag: gesloten.

Bereikbaarheid webshop en mail:

Ma t/m Zo : 24 uur per dag.

 

Gooise-Gitaren.nl is maandag t/m donderdag open van 10.30 tot 18.00 uur.

Vrijdag is er koopavond en zijn we open tot 20.00 uur.

Elke zaterdag zijn we er tot 17.00 uur


Openingstijden webshop:

Ma t/m Zo : 24 uur per dag.

 

Kamer van Koophandel

Flevo- Gooi- en Eemland

nr. 32 08 19 08

BTW-nr NL 168 43 21 83 B02

ING Bank 0004217315 te Hilversum

 

Aangesloten bij webshop Keurmerk