Fulltone Fulldrive 2 Overdrive ! SOLD OUT

Fulltone
0676891000360
  • Beschrijving

Fulldrive 2 overdrive gitaareffect van Fulltone - UITVERKOCHT

Full-Drive2 Mosfet

Gehuisvest in een prachtig gepoedercoat Blauw 16GA. stalen behuizing is de dual-channel Full-Drive 2 Mosfet het beste van beide werelden. Bij het eerste kanaal de Overdrive Mode, is een clean boost of niet-gecomprimeerde overdrive waarbij je kan kiezen uit verschillende lichte tot middelzware overdrives alles met behoud van originele toon van je gitaar. De Tone-knop is een zeer effectieve aanwezigheid control die kan de verschillende tonen voor je aanpast. Het tweede kanaal is de "Boost Mode" met eigen vervorming control voor middelgrote tot hogere gain met een hele mooie zingende viool-achtige sustain! 

Bij de mini-toggle kan je kiezen tussen een "vintage" FD2 geluid met mid-zware tonen die door de mix gesneden en "FM (flat-mids)" voor een meer natuurlijker, transparanter geluid dat geweldig met een Strat's nek pick-up werkt.

De andere mini-toggle heeft een switch tussen Mosfet en Normal clipping modes. De normale modus is nog asymmetrisch, vetter en meer open, zonder "deken" over het geluid.

Tot slot het FD2-Mosfet die over super-heldere LED's en exclusieve "no-dreun / no-pop" Fulltone's True Bypass schakelaars beschikt. Fulltone is de eerste die een schakelbare "Boost" Channel in een overdrive combineert. Met True-Bypass plus LED. 

Door Guitar Player Magazine lezers verkozen in de "top 50 effecten ooit wereldwijd''.

Handgemaakt in Californie nu bij Gooise-Gitaren.nl voor slechts € 199,-