fulltone_gitaar_effecten_kopen_gooi_menu

Effecten pedalen van Fulltone

Fulltone gitaareffecten pedalen zijn het helemaal. Alle effectenpedalen zijn handgemaakt in Californie in de USA en behoren tot het topsegment van de wereld.

Wil je jouw sound compleet boosten, zoek je een te gekke overdrive of wil je juist alles tegelijk? Dat kan allemaal met de effectpedalen van Fulltone!

Gitaristen van over de hele wereld zijn laaiend enthousiast over de klassiekers als de OCD, de GT 500 of de Fat Boost.

Staat jouw Fulltone effectenpedaal hier niet tussen? We kunnen alles van Fulltone voor je bestellen! Binnenkort komen er op deze pagina ook meer pedalen te staan!

Items boven de € 150,- worden binnen Nederland kosteloos verzonden door UPS. Verzenden naar België kost €11,95 euro. Wij leveren al onze producten standaard binnen drie werkdagen via aangetekende pakketservice met track-trace.

Of kom gewoon bij onze winkel kijken en neem het pedaal dezelfde dag nog mee naar huis! Ons adres is Stationsweg 40, 1404 AP in Bussum. De winkel is direct naast het NS-Station Naarden-Bussum.  

 

Fulltone gitaareffecten kopen, Fulltone OCD, Fat Boost van Fulltone, GT 500 Overdrive pedaal van Fulltone, Overdrive 2 Fulltone gitaareffect, 70's BC Fuzz gitaar effect van Fulltone, Fulltone Plimsoul Distortion effectpedaal, Mini Deja Vibe pedaal kopen.
!
Fulltone
0133588814483

Fulltone Fat Boost effectenpedaal

Fat Boost - Boost gitaareffect van Fulltone

Fat-Boost FB-3

De Fulltone Fat Boost-3 is een discrete, Class-A, FET (Field-Effect-Transistor) pedaal en biedt tot 35dB niet-vervormde Gain van je eigen gitaargeluid.Plus als extra optie het dikker maken en vervormen van je geluid. Meer mellow, hoger of lager. meer bas, of harmonie, De FB-3 heeft True Bypass-switching (met de beste switch gemaakt, de Fulltone 3PDT) en is voorzien van een super-heldere LED zonder luid knallend geluid dankzij een eigen anti-pop circuit. 

Ideaal voor buizenversterkers kunnen FET's zich gedragen als zelfstandige buizen in een goed ontworpen circuit. Ze kunnen "clip" (vervormen) op een aangename manier in plaats van Buzzy of stekelige klinkende (zoals bij een Transistor) en kunt ook subtiel beperken tot het signaal zodat je live-geluid nog beter klinkt. Daarom gebruiken veel soundengineers de Fat-Boost op al hun opnamen. De boost kan niet alleen voor gitaar gebruikt worden, maar ook voor akoestische gitaar, elektrische bas, en zelfs snaredrums.

The Fat-Boost 3 werkt heel goed voor mensen die enorme lange kabels gebruiken zonder daarbij een toon- of signaalverlies te hebben. Natuurlijk is het pedaal true bypass. Eigenlijk moet je deze booster gewoon altijd aan hebben staan voor het ideale geluid!

Handgemaakt in Californie nu bij Gooise-Gitaren.nl voor slechts € 139,-

Fulltone
0676891000360

Fulltone Fulldrive 2 Overdrive gitaareffect

Fulldrive 2 overdrive gitaareffect van Fulltone

Full-Drive2 Mosfet

Gehuisvest in een prachtig gepoedercoat Blauw 16GA. stalen behuizing is de dual-channel Full-Drive 2 Mosfet het beste van beide werelden. Bij het eerste kanaal de Overdrive Mode, is een clean boost of niet-gecomprimeerde overdrive waarbij je kan kiezen uit verschillende lichte tot middelzware overdrives alles met behoud van originele toon van je gitaar. De Tone-knop is een zeer effectieve aanwezigheid control die kan de verschillende tonen voor je aanpast. Het tweede kanaal is de "Boost Mode" met eigen vervorming control voor middelgrote tot hogere gain met een hele mooie zingende viool-achtige sustain! 

Bij de mini-toggle kan je kiezen tussen een "vintage" FD2 geluid met mid-zware tonen die door de mix gesneden en "FM (flat-mids)" voor een meer natuurlijker, transparanter geluid dat geweldig met een Strat's nek pick-up werkt.

De andere mini-toggle heeft een switch tussen Mosfet en Normal clipping modes. De normale modus is nog asymmetrisch, vetter en meer open, zonder "deken" over het geluid.

Tot slot het FD2-Mosfet die over super-heldere LED's en exclusieve "no-dreun / no-pop" Fulltone's True Bypass schakelaars beschikt. Fulltone is de eerste die een schakelbare "Boost" Channel in een overdrive combineert. Met True-Bypass plus LED. 

Door Guitar Player Magazine lezers verkozen in de "top 50 effecten ooit wereldwijd''.

Handgemaakt in Californie nu bij Gooise-Gitaren.nl voor slechts € 169,-

Fulltone
0676891000322

Fulltone OCD Overdrive effectpedaal

OCD Overdrive gitaareffect van Fulltone

OCD

Versterkers...... als je ooit eigenaar van een GROTE versterker , zoals een Marshall 18 watt , een VOX AC15 of Marshall JTM45 bent geweest met beschikking over een plek waar je heel hard kan zetten, dan weet je wat de makers voor ogen hadden met dit overdrive pedaal. Power akkoorden voor vol horen? Alle fundamentele noten hoor je volledig maar je krijgt er door dit pedaal zo 4, 5 of zelfs 6 extra boventonen bij in de feedback. Noten die er voorzorgen dat oren flink gaan fluiten. Denk Led Zeppelin's Ocean of Custard Pie of klassieke sounds van de Beatles of AC / DC. En ga zo maar door .

Door dit pedaal zijn er een tiental andere grote geluiden binnen handbereik. Cleane, spanky geluiden, met alle high en lowsounds in tact. Wil je jouw gitaar goed horen dat is dit jouw gitaareffect. En je Tele klinkt nog steeds als een Tele en een Les Paul als een Les Paul.

Handgemaakt in Californie nu bij Gooise-Gitaren.nl voor slechts € 179,-

Fulltone
0676891000377

Fulltone GT500 Distortion effect pedaal

GT500 Distortion - Boost gitaareffect van Fulltone

GT500 

Een hele vette FET Hi-Gain Distortion en een Overdrive Booster in één effectenpedaal. Ze kunnen los van elkaar gebruikt worden. Maar ook in combinatie met beide effecten zijn er eindeloze mogelijkheden.

De Hi-Gain kant heeft Volume en Distortion knoppen met Bass, Mid, en Highs minipots. De Booster kant heeft Volume en Overdrive knoppen met Bass en Highs minipots.

De GT500 bevat 9 x FET's, 2 Mosfets en 1 x Transistor zonder opamps of clipping dioden gebruikt.

De equalizer-optie zorgt voor ongekende mogelijkheden van je sound. De Hi-Gain kant heeft een Inductor Driven Midrange circuit. Wat nog nooit gedaan is in een pedaal. Er zit namelijk een wah wah spoel in het pedaal dat de Midrange control het vermogen geeft om low mid en high drastisch te boosten.

De "Series switch" in het midden is een keuzeschakelaar waardoor je kunt u kiezen welk effect het eerste gebruikt wordt. Dus of eerst de booster en dan de distortion er overheen of juist eerst de distortion en daar dan de booster over heen.

Handgemaakt in Californie nu bij Gooise-Gitaren.nl voor slechts € 179,-

Fulltone
0676891000520

Fulltone 70 BC Fuzz effectenpedaal

70's BC Fuzz gitaar effect van Fulltone

70-BC Fuzz

Heb je ooit op een originele fuzzface van rond 1970 gespeeld? Dat is iets totaal anders dan de fuzzfaces die momenteel in massa geproduceerd worden. De Fuzzface '70 van Fulltone klint aanzienlijk beter en komt er dicht in de buurt van het authentieke geluid.

Dit pedaal is gehuisvest in een 1.6 inch hardstalen gepoedercoate diepblauwe doos. Het pedaal heeft een te gek geluid.  Heel veel warmte. Ideaal voor een ouder Marshall versterker. Het geluid is fuzz ten tip en heet een goede mid control om extra helderheid in te stellen.

Grote Amerikaanse gitaristen zoals onder andere Eric Johnson gingen je voor. En ook jij kan hetzelfde authentieke seventies geluid nu reproduceren.

Handgemaakt in Californie nu bij Gooise-Gitaren.nl voor slechts € 189,- 

Fulltone
0676891000599

Fulltone Full Drive 3 effectpedaal

Full Drive 3 gitaar effectpedaal van Fulltone

Full-Drive3

De Full-Drive 2 is het meest succesvolle pedaal van Fulltone. Er zijn in de loop der tijd al zeker meer dan 150.000 stuks van deze ijzervreters verkocht.  Het is een veel gezien effect op de pedalboards vele pro's.

Fulltone heeft als enige een schakelaar die het Boost kanaal kan plaatsen voor of na de Overdrive. Wanneer je de boost erna zet wordt je geluid verhoogd met extra volume zodat het hard uit een mixt zal klinken. Als je de boost voor de Overdrive zet dan zal de vervorming aanzienlijk toenemen in plaats van dat het volume zal stijgen.

Verder zijn er drie schakelbare clipping modes. De "90's" originele 90's warme FD2-achtige intonatie. Met rijke mids en veel kleur. Dan de "Wide Asym"  een brede Asymmetrische klank voor een wat meer open en sierlijk geluid. En als derde de "Comp-Cut" modus: Deze modus verwijdert alle diode  waardoor het een clean-boost-functie en een meer agressief geluid heeft bij de hogere 'Overdrive' instellingen.

Tot slot is er ook nog een volledig onafhankelijk JFET Clean Boost kanaal dat apart gebruikt kan worden. Het kanaal heeft zijn eigen volumeknop en een unieke mini-knop controlerende Germanium Diode "Limiter" functie die je gewoon moet horen om hem te kunnen waarderen. Ook deze clean boost functie kan met of zonder overdrive gebruikt worden.

Handgemaakt in Californie nu bij Gooise-Gitaren.nl voor € 199,-

Fulltone
0676891000513

Fulltone Plimsoul Distortion effectpedaal

Plimsoul gitaar effectenpedaal van Fulltone

Plimsoul

Wat Fulltone betreft waren er jaren lang maar twee keuzes voor een overdrive of distortion pedaal. Je had de softe, bluesy variant, zoals de Tube Screamer/ Of je had de harde variant zoals de OCD of de Boss DS-1 distortion pedalen.

Toen kwam Fulltone met de PlimSoul op de markt waarbij beide geluiden in een pedaal gevangen zijn. Hun gepatenteerde technologie gebruikt een uniek dual stage clipping circuit dat zeer nauwkeurig nabootst en daarmee niet alleen het geluid, maar het gevoel van een buizenversterker geeft.

De PlimSoul heeft de zachtere bluesy mogelijkheden met compressie, maar ook een tweede trap om een wat steviger, crunchier, Britse buizen-stijl distortion te laten horen. 

Wat is nu het verschil met de OCD? De OCD wijzigt het eigen geluid van je versterker niet! Maar de Plimsoul kan dat wel. Hierdoor kan je transistorversterker met dit effect straks gaan klinken als een Marshall buizenversterker. Daarnaast kan je de Plimsoul ook je eigen buizenampsound enorm opkrikken!

Handgemaakt in Californie nu bij Gooise-Gooise-Gitaren.nl voor € 199,-

Fulltone
0676891000537

Fulltone 69 Fuzz Face effectenpedaal

69 Fuzz Face gitaar effecten pedaal van Fulltone

69 MkII

Deze fuzzface met invloeden uit 1969 geeft precies het geluid van een vette harmonische vintage Fender versterker. Het geluid van de Rolling Stones en de Black Crowes. Maar ook de eerste twee releases van gitaarheld Jimi Hendrix kunnen qua sound nagebootst worden. 

Met contourknop, een Input Bias, Overdrive / Distortion en een interne Trimmer. Dit alles natuurlijk true bypass gewired. 

Volgens Eric Johnson  een van zijn beste pedalen die hij gebruikt. 

Handgemaakt in Californie nu bij Gooise-Gooise-Gitaren.nl voor € 219,-

Fulltone
0676891000254

Fulltone Mini Deja Vibe MDV 1 effectpedaal

Mini Deja Vibe gitaar effectpedaal van Fulltone

 Mini DejaVibe MDV-1

Fulltone was de eerste effectenbouwer die een exacte kopie van de legendarische Vintage'60's Univibe op grote schaal uitbracht in 1994. Het geluid wat nagebootst wordt kan vergeleken worden met de Phaser-toon die Jimi Hendrix's zijn "Machine Gun" zo episch gemaakt heeft!

Gehuisvest in een stevige stalen behuizing die slechts 4 bij 5.75 inch meet,is hij klein genoeg voor het meest rommelige pedalboard.

Handgemaakt in Californie nu bij Gooise-Gooise-Gitaren.nl voor € 239,-