gitaar hilversum kopen - muziekwinkel in hilversum 3

Gitaar kopen Hilversum - Muziekwinkel Hilversum

Gitaar kopen Hilversum? - Muziekwinkel Hilversum!

Muziekwinkel Hilversum - Gitaar kopen in de buurt van Hilversum

Gooise-Gitaren.nl

Gooise-Gitaren.nl is de website van de gelijknamige muziekwinkel in Bussum. Vanuit ons winkelpand aan de Stationsweg 40 in Bussum, naast het NS-station Naarden-Bussum verkopen wij een breed assortiment van voordelige en kwalitatieve gitaren en een mega groot aanbod van gitaar-accessoires.

Op vijf minuten rijden met de trein vanaf het station Hilversum zit onze winkel direct tegenover het station van Naarden-Bussum.

Ga je liever met de auto? Van de Hilversumse Meent of centrum Hilversum is het ongeveer tien minuten rijden met de auto. En we hebben hier in Bussum altijd ruim voldoende parkeerplek direct voor de deur!

De parkeerkosten zijn slechts 1,- euro per uur. Contant betalen of met mobiele telefoon app betalen!

Onze winkel heeft een groot aanbod van voordelige gitaren voor beginners en gevorderden. Veel grote merken voor lage prijzen. Wij hebben een webshop en bieden de laagste prijsgarantie! Ook in de winkel!

Dus waarom meer betalen? En gebruik maken van goede service, een kop goede koffie, gezelligheid en het juiste advies! Op een steenworp afstand gelegen van het mediadorp Hilversum!

Muziekwinkel in Hilversum - Gitaar kopen Gooi

Gooise-Gitaren.nl is verkoopt een breed assortiment van akoestische gitaren. Bekende merken voor scherpe prijzen: Fender USA en Mexico, Fender Acoustic, Taylor, Martin, Takamine, Richwood, SX. Fender Custom Shop!

Ook de electrische gitaren en basgitaren van Fender Squier staan bekend om hun goede prijs-kwaliteit verhouding. Voordelige starterspakketten om mee te beginnen of juist een kwalitatief hoogwaardige Fender Squier Classic Vibe gitaar.

Wil je een electrische gitaar in het wat hogere segment? Dan hebben we een mooi aanbod van PRS SE gitaren. Hele knappe gitaren van Paul Reed Smith. Of juist de jazzgitaren of hollowbody gitaren van Gretsch Electromatic.

Voor gitaarversterkers van Fender, Marshall, Peavey en VOX ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Voor kinderen hebben we een groot assortiment aan klassieke kindergitaren en ook electrischs gitaren voor de kids zijn bij ons altijd in de winkel aanwezig!

Drummen? Wij verkopen ook drumstellen van het Amerikaanse merk Mapex.

Genoeg reden om onze website te verkennen en binnenkort gewoon even vanuit Almere naar ons toe te komen en even een kijkje in de winkel te nemen.

Gitaar kopen Hilversum, Muziekwinkel Hilversum, electrische gitaar kopen Hilversum, beginnersgitaar in Hilversum kopen, Hilversumse gitaarwinkel, akoestische gitaar kopen in de buurt van Hilversum, Hilversumse muziekwinkel, startersgitaar kopen, starterspack kopen electrische gitaar in de buurt van Hilversum, kindergitaar in Hilversum kopen.