gitaar huizen kopen - muziekwinkel in huizen 2

Muziekwinkel Huizen - Gitaar kopen Huizen

 Gooise-Gitaren ligt op een steenworp van Huizen centrum!

 Je woont in Huizen en je zoekt een goede electrische gitaar?

Gitaar kopen in Huizen? Muziekwinkel in de buurt van Huizen?

 Op zoek naar een voordelige akoestische gitaar en je woont in Huizen?

Gooise-Gitaren.nl is de website van de gelijknamige muziekwinkel in Bussum. Vanuit ons winkelpand aan de Stationsweg 40 in Bussum, naast het NS-station Naarden-Bussum verkopen wij een breed assortiment van voordelige en kwalitatieve gitaren en een mega groot aanbod van gitaar-accessoires.

Op nog geen tien minuten rijden vanaf het centrum van Huizen met voldoende parkeerplek voor de deur!

De parkeerkosten zijn slechts 1,- euro per uur. Contant of met mobiele telefoon betalen!

Liever met de bus? Bij het busstation van Naarden-Bussum komen alle bussen uit de omgeving van Huizen!

En zelfs met de fiets uit Huizen is het makkelijk te doen! 

 

 

 

Wij specialiseren ons vooral in voordelige beginners-gitaren, maar hebben ook voor de gevorderde gitarist een fijn assortiment aan degelijke akoestische, klassieke en electrische gitaren en basgitaren. Wij bieden kwaliteit voor een redelijke prijs!

Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor al je gitaar-accessoires zoals plectrums, snaren, capo's, banden en kabels. We verkopen meer dan 450 verschillende soorten! Kijk bij deze website online voor jouw gitaar of accessoire of kom gewoon gezellig langs bij de winkel om een keuze te maken!

Gooise-Gitaren.nl is verkoopt een breed assortiment van akoestische gitaren. Bekende merken voor scherpe prijzen: Fender USA en Mexico, Fender Acoustic, Martin, Takamine, Richwood, SX.

Ook de elektrische gitaren en basgitaren van Fender Squier staan bekend om hun goede prijs-kwaliteit verhouding. Voordelige starterspakketten om mee te beginnen of juist een kwalitatief hoogwaardige Fender Squier Classic Vibe gitaar.

Wil je een electrische gitaar in het wat hogere segment? Dan hebben we een mooi aanbod van PRS SE gitaren. Hele knappe gitaren van Paul Reed Smith. Of juist de jazzgitaren of hollowbody gitaren van Gretsch Electromatic.

Voor gitaarversterkers van Fender, Marshall, Peavey en VOX ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Voor kinderen hebben we een groot assortiment aan klassieke kindergitaren en ook electrischs gitaren voor de kids zijn bij ons altijd in de winkel aanwezig!

Genoeg reden om onze website te verkennen en binnenkort gewoon even vanuit Huizen naar ons toe te komen en even een kijkje in de winkel te nemen.

Gitaar kopen in Huizen? Muziekwinkel in de buurt van Huizen? Drumstel kopen in de buurt van Huizen? Basgitaar kopen in de buurt van Huizen? Electrische gitaar kopen? Huizen akoestische gitaar kopen? Fender Acoustic akoestische gitaar kopen Huizen?