gitaar almere kopen - muziekwinkel in almere 2

Muziekwinkel Almere - Gitaar kopen Almere

 

Muziekwinkel Almere - Gitaar kopen Almere

Gooise-Gitaren.nl

Gitaar kopen in Almere? Muziekwinkel in de buurt van Almere!

Gooise-Gitaren.nl is de website van de gelijknamige muziekwinkel in Bussum. Vanuit ons winkelpand aan de Stationsweg 40 in Bussum, naast het NS-station Naarden-Bussum verkopen wij een breed assortiment van voordelige en kwalitatieve gitaren en een mega groot aanbod van gitaar-accessoires.

Op nog geen vijftien minuten rijden met de trein vanaf het station Almere centrum zit onze winkel direct bij het station van Naarden-Bussum.

Liever met de auto? Op nog geen twintig minuten rijden van Almere met altijd ruim voldoende parkeerplek voor de deur!

De parkeerkosten zijn slechts 1,- euro per uur. Contant of met mobiele telefoon betalen!

Onze winkel heeft een groot aanbod van voordelige gitaren voor beginners en gevorderden. Veel grote merken voor lage prijzen. Wij hebben een webshop en bieden de laagste prijsgarantie! Ook in de winkel!

Dus waarom meer betalen? En gebruik maken van goede service, een kop goede koffie, gezelligheid en het juiste advies! Op een steenworp afstand gelegen van het altijd muzikale Almere!

 

Gooise-Gitaren.nl is Authorized Fender Dealer.  Wij verkopen een breed assortiment van akoestische Fender Acoustic gitaren en electrische gitaren en basgitaren van Fender USA en Mexico, Fender Squier. Daarnaast verkopen we ontzettend veel stoere Fender accessoires in de winkel.

Gooise-Gitaren.nl is ook officieel Authorized Gretsch Dealer. Gretsch gitaren zijn karakteristiek in uiterlijk en geluid. Wij verkopen alle modellen van de Electromatic series. Kwalitatief hoogwaardige gitaren voor een redelijke prijs. Ontdek het unieke Gretsch geluid!

Verder ook akoestische gitaren van Takamine en Martin kan je bij ons kopen in de buurt van Almere.

Wat dacht je van de electrische gitaren van PRS? Wij verkopen alle gitaren in de SE serie van Paul Reed Smith!

Verder zijn we recent ook geselecteerd als Official Richwood en Salvador Cortez dealer.

Voor gitaarversterkers van Fender, Marshall, Peavey en VOX ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor kinderen hebben we een groot assortiment aan klassieke kindergitaren en ook electrischs gitaren voor de kids zijn bij ons altijd in de winkel aanwezig!

Drummen? Wij verkopen ook drumstellen van het Amerikaanse merk Mapex.

Genoeg reden om onze website te verkennen en binnenkort gewoon even vanuit Almere naar ons toe te komen en even een kijkje in de winkel te nemen.

Muziekwinkel Almere, Gitaar kopen Almere, electrische gitaar kopen in de buurt van Almere, klassieke gitaar kopen Almere, kindergitaar in omgeving Almere kopen, basgitaar in Almere kopen, winkel met gitaren in Almere, muziekwinkel die drumstellen verkoopt in buurt almere.