Taylor Custom Shop Grand Auditorim All Solid Walnut akoestische gitaar

Taylor
00887766122517
Bestel
  • Beschrijving

Taylor Custom Shop Grand Auditorim All Solid Walnut akoestische gitaar met elektronica, inclusief Taylor hardcase, service en garantie en twee afstelbeurten van onze luthier.

Taylor Custom Shop Grand Auditorim All Solid Walnut akoestische gitaar met elektronica, inclusief Taylor hardcase.

Deze unieke Custom Taylor gitaar is een absolute rock-'n-roll machine! Met een Venetiaanse cutaway, een Green Abalone rozet (enkele ring) en een glanzende afwerking over de hele body, straalt ze pure klasse en power uit. De klank is perfect voor fingerpicking, waarbij elke noot helder en gedefinieerd naar voren komt. De sprankelende hoge tonen en warme lage tonen zorgen voor een uitzonderlijk gebalanceerd geluid. Deze Taylor Custom GA Walnut is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een klankgigant.

De klankkast is volledig afgewerkt met een hoogglans lak. Voor de stemmechanieken heeft Taylor gekozen voor Smoked Nickel met Smoked Nickel Buttons.

Luxe en kwaliteit in elk detail. Het resultaat is zowel zichtbaar als hoorbaar. Kom naar gitaarwinkel Gooise-Gitaren.nl in Bussum en ervaar dit beest van een gitaar zelf. Vergelijk deze Taylor Custom gitaar met onze andere high end Taylor of Martin gitaren en ontdek welke legendarische klank bij jou past.

Elke gitaar wordt deskundig en persoonlijk voor je afgesteld bij gitaarwinkel Gooise-Gitaren.nl in Bussum.

Specificaties :

Body vorm: grand auditorium

Cutaway: venetian

Elektronica: expression system 2

Bovenblad: walnoot

Zij- en achterkant: walnoot

Bracing: v-class

Rozet: green abalone (enkele ring)

Armsteun: geen

Body binding: pale non-figured hard rock maple

Materiaal hals: neo-tropical mahogany

Halsprofiel: standard carve

Hals afwerking: satijn

Fretboard: west african crelicam ebony (ebbenhout)

Fretboard inlay: green abalone reflections

Fretboard binding: west african crelicam ebony (ebbenhout)

Zadelbreedte: 1-3/4"

Schaallengte: 25-1/2"

Stemmechanieken: taylor smoked nickel met smoked nickel buttons

Brug: west african crelicam ebony

Brugpinnen: west african crelicam ebony

Deze waanzinnig goede Taylor Custom Shop steelstring gitaar komt compleet nagekeken en goed afgesteld mee met de klant in een Deluxe Taylor Hardcase en na aankoop mag de gitaar binnen een jaar nog een keer langs gebracht worden voor een tweede gratis afstelbeurt.

Een Taylor Custom gitaar voor een zeer voordelige prijs. Slechts 1 exemplaar beschikbaar en nu bij Gooise-Gitaren.nl op voorraad en te koop van adviesprijs Taylor Custcom Shop : € 3999,- en bij ons in de winkel deze unieke high end gitaar voor € 3499,- inclusief twee afstelbeurten, service en garantie.