Fender 70th Anniversary American Professional II Stratocaster Rosewood Comet Burst

Fender
717669694418
Bestel
  • Beschrijving

Fender 70th Anniversary American Professional II Stratocaster Rosewood Comet Burst elektrische gitaar inclusief hardcase service en garantie en twee afstelbeurten.

De 70th Anniversary Stratocaster Collectie van Fender biedt zeven decennia van tijdloze klanken en iconische stijlen in vier verschillende modellen. Elk model in de 70th Anniversary Stratocaster collectie toont de rijke erfenis en legendarische tonen die van de Strat® een ongeëvenaard icoon hebben gemaakt. Van vintage puristen tot progressieve spelers die op zoek zijn naar de nieuwste snufjes, er is zeker een model dat aan jouw wensen voldoet.

Dompel jezelf onder in de nalatenschap van de Stratocaster en bezit een stuk Fender® geschiedenis met de 70th Anniversary Stratocaster Collectie en breng je spel naar nieuwe hoogten met deze 70th Anniversary American Professional II Stratocaster. Het elzenhouten lichaam, de prachtige esdoorn bovenkant en de Comet Burst afwerking stralen elegantie en klasse uit. Uitgerust met 70th Anniversary V-Mod II Single-Coil Strat® pickups, levert deze gitaar dynamische en expressieve tonen. De Deep "C" hals heeft gladde, afgeronde toetsranden, een "Super-Natural" satijnen finish en een gebeeldhouwde hals hiel voor een uiterst comfortabel gevoel en gemakkelijke toegang tot de hogere registers. Een geüpgradede 2-punts tremolo met een koudgewalste stalen blok verhoogt de sustain, helderheid en sprankelende hoge tonen. Luxe vergrendelbare stemmechanieken zorgen voor uitzonderlijke stemstabiliteit. De American Pro II Stratocaster biedt een onmiddellijk vertrouwd gevoel en sonische veelzijdigheid die je meteen zult ervaren, met een breed scala aan voorzieningen die samen een nieuwe standaard voor professionele instrumenten vormen. De Inca Silver ABS gegoten koffer biedt betrouwbare bescherming voor je kostbare instrument.

De instrumenten in de 70th Anniversary Stratocaster Collectie zijn in beperkte oplage beschikbaar, dus kies vandaag nog jouw 70th Anniversary Stratocaster.

Kenmerken:

Elzenhouten body met esdoorn bovenkant

70th Anniversary V-Mod II Single-Coil Strat® pickups

Deep "C”-vormige halsprofiel

9.5" radius palissander toets; afgeronde toetsranden; benig topkam; 22 smalle hoge frets

Geüpgradede 2-punts tremolo met koudgewalst stalen blok

Inclusief luxe gegoten koffer – Inca Silver met blauwe binnenkant

Een unieke, luxe en zeer strakke Amerikaanse Fender Stratocaster met drie ijzersterke pickups. Dit model wordt een collectors item. De gitaar wordt goed afgesteld geleverd en komt met nog een extra gratis servicebeurt van onze reparateur ter waarde van 55 euro gebruik van te maken tot een jaar na aankoop.