Suhr Classic S Indian Rosewood SSS 3-Tone Sunburst

Suhr
811392030151
Bestel
  • Beschrijving

Suhr Classic S Indian Rosewood SSS 3-Tone Sunburst elektrische gitaar

Kick ass High End gitaar uit de USA Inclusief softcase, service en garantie en twee afstelbeurten

Gooise-Gitaren.nl is trots om deze prachtige Suhr Classic S aan te bieden in de iconische 3-Tone Sunburst met een Indisch palissander toets!

Als je deze gitaar bekijkt, is de kans groot dat je al bekend bent met de onberispelijke reputatie die Suhr door de jaren heen heeft opgebouwd. Bekend om hun high-end boutique hot-rodded gitaren, is het vakmanschap en de bespeelbaarheid van deze gitaren ongeëvenaard. Als je op zoek bent naar iets dat doet denken aan die ouderwetse S-type gitaar van vroeger, maar wilt dat het speelt en klinkt als een volledig vernieuwd high-end instrument, dan kun je hier je zoektocht stoppen.

De stille (inderdaad, geen storende brom meer) single-coil circuit behoudt 100% van die authentieke single-coil klank zonder enige ruis. De V60LP pickups zijn afgestemd om vintage tonen te repliceren en doen dit geweldig. Maar het mooiste is dat het enige geluid dat uit je gitaar komt de muziek is die jij maakt. Je kunt elke pickup isoleren zonder je zorgen te maken over extra ruis.

Met de uiterst functionele Suhr locking tuners, fantastische Gotoh 510 2-punts tremolo, contour hiel en andere moderne toevoegingen en verbeteringen, is deze Classic een combinatie van vintage geluid en moderne bespeelbaarheid in een stijlvolle verpakking.

De Suhr Classic combineert vintage design met moderne verbeteringen, wat resulteert in een instrument dat iconische tonen kan produceren en tegelijkertijd de bouwkwaliteit, functies en bespeelbaarheid biedt die je van Suhr mag verwachten. Deze Classic S heeft een quartersawn maple hals en toets die getint en afgewerkt is met Suhr's satijn acryl urethaan, wat zorgt voor het soepele gevoel van natuurlijk hout en bescherming tegen vocht. Dit is de standaard vintage vorm die velen van ons kennen en heeft de toevoeging van een contour hiel bij de halsbevestiging voor gemakkelijke toegang tot alle frets. De unieke mix van locking tuners, een high-performance brug, V60LP pickups en Suhr's eigen SSCII noise reduction systeem creëert de perfecte combinatie van vintage tonen met moderne prestaties.

Suhr Classic S Indian Rosewood SSS 3-Tone Sunburst Amsterdam   Suhr Classic S Indian Rosewood SSS 3-Tone Sunburst Almere

Suhr Classic S Indian Rosewood SSS 3-Tone Sunburst Utrecht   Suhr Classic S Indian Rosewood SSS 3-Tone Sunburst Rotterdam

Specificaties:

Body

Body Shape: Classic

Kleur: 3-Tone Sunburst

Body Wood: Alder

Pickguard: Parchment 3-Ply

Neck:

Neck Wood: Getint Maple

Fingerboard Wood: Indisch Palissander

Neck Back Shape: 60's C Vintage Standard .810 - .930

Fingerboard Radius: 9"-12" Compound

Frets: Medium Stainless Steel (.055"x.090")

Nut: 1.650" Tusq

Electronics:

Bridge Pickup: V60LP Single-Coil

Middle Pickup: V60LP Single-Coil

Neck Pickup: V60LP Single-Coil

SSCII: Uitgerust

Hardware:

Tuning Machines: Suhr Locking

Bridge: Gotoh 510 met stalen blok

Kleur: Chroom

Overig : Case: Suhr Gig Bag

De gitaar is volledig afgesteld en nagekeken en komt met een extra gratis afstelbeurt twv 55 euro van onze professionele reparateur met de geldigheid van een jaar na aankoop. Nu van € 3999,- bij Gooise-Gitaren.nl met Suhr softcase en service en garantie voor slechts : € 3799,-