Taylor AD14ce 50th Anniversary LTD Sunburst

Taylor
00887766127253
Bestel
  • Beschrijving

Taylor AD14ce 50th Anniversary LTD Sunburst - USA

6-String | Sitka Spruce Top | Walnut Back and Sides | Neo-Tropical Mahogany Neck | Eucalyptus Fretboard | Expression System® 2 Electronics | Venetian Cutaway | AeroCase

Taylor AD14ce 50th Anniversary LTD Sunburst

Taylor moest een American Dream gitaar opnemen in de 50th Anniversary reeks, aangezien de serie zijn naam dankt aan de muziekwinkel waar medeoprichters Bob Taylor en Kurt Listug elkaar voor het eerst ontmoetten. De AD14ce-SB LTD volgt de gezuiverde ontwerpfilosofie van de serie, waarbij veelzijdigheid en een aardse, neo-vintage esthetische aantrekkingskracht worden gecombineerd.

Deze 50th Anniversary AD14ce-SB LTD belichaamt vijf decennia Taylor-geschiedenis. De Sitka sparren/walnoot klankhoutcombinatie gaat terug tot de vroegste gitaren van Bob Taylor, waarvan er veel werden vervaardigd in de bescheiden werkplaats die de American Dream Series zijn naam gaf. Deze combinatie resulteert in een warme, houtachtige midrange respons met heldere projectie en articulatie, versterkt met verbeterde volume en sustain dankzij de V-Class bracing aan de binnenkant. Volgens de gezuiverde, neo-vintage ontwerpfilosofie van zijn American Dream tegenhangers, heeft dit beperkte model afgeschuinde lichaamsranden, schone Italiaanse acryl stip inlays, een firestripe slagplaat en een dunne matte afwerking met een handgespoten tabaksburst bovenblad behandeling. Deze zeer veelzijdige Grand Auditorium wordt geleverd met een herdenkingsinterieur label en ES2 elektronica. Het wordt geleverd met een lichtgewicht, maar super-duurzame AeroCase.

Grand Auditorium

De kenmerkende vorm van Taylor belichaamt de ultieme alles-in-één akoestische gitaar.

Walnoot

De heldere hoge tonen van walnoot worden in evenwicht gehouden door een diepe, houtachtige lage tonen die naar voren komen terwijl de gitaar wordt bespeeld.

Sitka Spar

Als klankbordkeuze voor de meeste gitaren, produceert Sitka spar een breed dynamisch bereik en past het bij een veelzijdig scala aan speelstijlen.

Expression System® 2

Het Expression System® 2 vangt meer van de dynamische eigenschappen van een gitaar op met behulp van een baanbrekend ontwerp achter het zadel.

Venetian Cutaway

De Venetian cutaway staat bekend om zijn zachte, ronde lijnen. De aflopende top van de uitsparing kan variëren afhankelijk van de vorm van het lichaam.

V-Class Bracing

Ons gepatenteerde V-Class bracing is een revolutionair nieuw patroon - een nieuwe sonische motor - dat een belangrijke verschuiving markeert weg van traditionele bracing-patronen voor stalen snaren.Deze iconische Limited 50th Anniversary Taylor steelstring gitaar komt compleet nagekeken en goed afgesteld mee met de klant in een Deluxe Taylor Aerocase en na aankoop mag de gitaar binnen een jaar nog een keer langs gebracht worden voor een gratis afstelbeurt. Nu bij Gooise-Gitaren.nl op voorraad en te koop van €2399,- nu voor €2099,- inclusief twee afstelbeurten, service en garantie.