Taylor 314CE Builders Edition LTD 50th Anniversary Kona Burst

Taylor
00887766127666
Bestel
  • Beschrijving

Taylor 314CE Builders Edition LTD 50th Anniversary Kona Burst

6 snaren | Sitka Sparrenhouten bovenblad | Urban Ash achter- en zijkanten | Neotropische mahoniehouten hals | West-Afrikaans Crelicam ebbenhouten toets | Expression System® 2 elektronica | Schuine uitsnijding | Taylor Deluxe Hardshell Brown Case

Taylor Builder's Edition 314ce LTD - 50th Anniversary - Kona Burst Top

De 50ste Verjaardagseditie Builder's Edition 314ce LTD is vervaardigd met ontwerpkenmerken die vriendelijk zijn voor de handen, een inspirerende combinatie van klankhout en een scala aan feestelijke details. Deze jubileumeditie biedt uitzonderlijk comfort, speelbaarheid, klank en esthetiek. Deze verfijnde versie van een van de best verkochte Amerikaanse akoestische gitaren heeft een overvloed aan comfortverhogende functies: een afgeschuinde armsteun en uitsparing, afgeschuinde lichaamsranden en een gevormde Curve Wing-brug. De achter- en zijkanten van Urban Ash, verantwoordelijk verkregen uit Zuid-Californië, leveren een middengebiedsvermogen en balans vergelijkbaar met hoogwaardig Honduras-mahoniehout. Het massieve Sitka-sparren bovenblad biedt een warm, punchy middenbereik, heldere hoge tonen en indrukwekkende aanwezigheid in het laag. Het lichaam, met een firestripe slagplaat, is afgewerkt met een vintage-getinte Kona-burst en onze gladde Silent Satin glans. Net als andere gitaren uit de 50ste Verjaardagscollectie heeft deze veelzijdige cutaway Grand Auditorium een herdenkingslabel aan de binnenkant, ebbenhouten brugpennen met gouden acryldots en hoogwaardige Gotoh 510 antiek gouden stemmechanieken. Het wordt geleverd met ES2 elektronica en wordt geleverd in een Taylor deluxe hardshell koffer."

V-Class Bracing

Ons gepatenteerde V-Class bracing is een revolutionair nieuw patroon - een nieuwe sonische motor - dat een belangrijke verschuiving markeert weg van traditionele bracing-patronen voor stalen snaren."

Grand Auditorium

Taylor's kenmerkende vorm belichaamt de ultieme allesomvattende akoestische gitaar.

Schuine cutaway

Ons schuine cutaway ontwerp zorgt voor een meer speler-vriendelijk gevoel voor gitaristen die elk deel van het fretboard benutten. Het beschikt over een samengesteld ontwerp met een afgeronde rand langs de hoek van het lichaam tussen het einde van de uitsparing en de nekhiel, waardoor een comfortabeler gevoel ontstaat voor de fret-hand."

Expression System® 2

Het Expression System® 2 vangt meer van de dynamische eigenschappen van een gitaar op met behulp van een baanbrekend ontwerp achter het zadel.

Sitka-spar

Als bovenblad tonewood keuze voor de meeste gitaren, produceert Sitka-spar een breed dynamisch bereik en past het bij een veelzijdig scala aan speelstijlen.

Urban Ash

Afkomstig van stadsbomen die moeten worden verwijderd, produceert Urban Ash een middengebiedsvermogen en balans vergelijkbaar met Hondurees mahoniehout.

Specificaties :

Number of Strings : 6 String

Orientation : Right Handed

Body Shape : Grand Auditorium

Bracing System : V-Class Bracing

Cutaway : Beveled Cutaway

Color : Tobacco Kona Burst

Electronics : Expression System® 2

Case/Bag : Taylor Deluxe Hardshell Brown

Top Wood : Sitka Spruce

Rosette : Faux Pearl Single Ring

Back Configuration : 2-piece No Wedge

Body Binding : No Binding; Chamfered Edges

Armrest : Beveled Neo-tropical Mahogany

Top Finish : Silent Satin

Back/Side Finish : Silent Satin

Neck Wood : Neo-Tropical Mahogany

Fretboard Wood : West African Crelicam Ebony

Neck Profile : Standard Carve

Fretboard Inlay : Faux Pearl Compass

Fretboard Binding : West African Crelicam Ebony

Neck Finish : Satin

Nut Width : 1-3/4"

Peghead Veneer Wood : West African Crelicam Ebony

Scale Length : 25-1/2"

Peghead Inlay : Faux Pearl Compass

Peghead Type : Paddle

Peghead Binding : None

Peghead Finish : Satin

Bridge : West African Crelicam Ebony

Nut & Saddle : Black Tusq Nut, Micarta Saddle

Bridge Pins : Crelicam Ebony with Gold Acrylic Dot

Strings : D'Addario XS Coated Phosphor Bronze Light (.012 - .053)

Pickguard : Firestripe

Tuners : Gotoh 510 Antique Gold with Antique Gold Buttons

Strap Pin : Black

End Pin : Black

Deze iconische Taylor steelstring gitaar komt compleet nagekeken en goed afgesteld mee met de klant in een Deluxe Taylor Hardcase en na aankoop mag de gitaar binnen een jaar nog een keer langs gebracht worden voor een gratis afstelbeurt. Nu bij Gooise-Gitaren.nl op voorraad en te koop van € 3499,- nu voor € 3199,- inclusief twee afstelbeurten, service en garantie.