PRS S2 McCarty 594 LTD 10th Anniversary McCarty Sunburst

PRS
825362134848
  • Beschrijving

PRS S2 McCarty 594 Limited Edition 10th Anniversary McCarty Sunburst elektrische gitaar incl PRS gigbag en twee afstelbeurten van onze luthier ---> Sold! - Verkocht...

Limited Edition 10e verjaardag S2 McCarty 594 elektrische gitaar, inclusief gigbag

De Limited Edition elektrische gitaar uit de 10e S2-serie, beperkt tot slechts 1000 stuks wereldwijd, is een waar meesterwerk voor verzamelaars en gitaristen. Met een mahonie body en een massief esdoorn top, gekoppeld aan een gelijmde Cubaanse mahonie hals, biedt deze gitaar een unieke combinatie van hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Het patroon Vintage halsprofiel en de palissander toets met 22 frets en Parelmoer inleg zorgen voor een comfortabel speelgevoel en een luxe uitstraling. Met een schaallengte van 25,594" (624,68 mm) biedt deze gitaar een perfecte balans tussen speelbaarheid en resonantie.

Uitgerust met twee PRS USA 58/15 LT humbuckers levert deze gitaar een veelzijdig en dynamisch geluid, geschikt voor een breed scala aan muziekstijlen. De 3-weg schakelaar en de dubbele Volume- en Tone-regelaars met push/pull functie voor aparte spoelsplitsingen bieden talloze klankmogelijkheden en expressieve controle.

De PRS tweedelige brug en stopbar, samen met de Vintage-Style stemknoppen met Keystone vleugels, zorgen voor een uitstekende stemstabiliteit en intonatie, zelfs tijdens de meest intense optredens.

Met zijn oogverblindende McCarty Sunburst hoogglans afwerking is deze gitaar niet alleen een genot om te bespelen, maar ook een lust voor het oog. Als kers op de taart wordt deze Limited Edition gitaar geleverd inclusief PRS S2 gigbag, waardoor hij gemakkelijk en veilig kan worden vervoerd naar optredens, repetities en studiosessies.

De PRS 10th Anniversary S2 McCarty 594 McCarty Sunburst belichaamt de essentie van vakmanschap, kwaliteit en exclusiviteit die PRS-gitaristen over de hele wereld koesteren. Mis deze unieke kans niet om een ​​stukje geschiedenis van PRS in handen te krijgen!

Eigenschappen:

Fabrikant: PRS

Serie: 10th Anniversary S2

Constructie: McCarty 594

Corpus: Mahonie

Top: Esdoorn

Binding: No

Hals: Mahonie

Halsconstructie: Set-in

halsprofiel: Pattern Vintage

Dikte bij de 1e Fret: 22,23

Fretboard: Rosewood

Fretboard type: Fretted

Fretboard radius in inch: 10

Fretboard inlays: Birds

Aantal frets: 22

zadel materiaal: PRS Proprietary Material

Moer breedte in mm: 42,86

Schaal in mm: 624,68

Pick up: HH

Fabrikanten ophaalservice: PRS

Hals pickup: 58/15 LT Low Turns Bass

Midden pickup: No

Brug Pickup: 58/15 LT Low Turns Treble

Piezo pickup: Nee

Actieve pickups: Nee

Coil-Splitting: Ja

Elektronica: Passive

Schakelaar: 3-Way

Controller: 2x Vol, 2x Tone (2x Push/Pull)

Brug: PRS Two-Piece TOM

Tailpiece: PRS Two-Piece Stopbar

Mechanieken: Vintage-Style

Strap knoppen: Standard

hardware: Nickel

Kleurbetekenis: McCarty Sunburst

Finish: High-Gloss

Land van herkomst: USA

Aantal snaren: 6

Snaar sterkte: .010 - .046

Fabrieksinstellingen: Standard E

Gigbag inclusief: Ja

De gitaar is volledig afgesteld en nagekeken en komt met een extra gratis afstelbeurt twv 55 euro van onze professionele reparateur met de geldigheid van een jaar na aankoop. Nu van € 3199 bij Gooise-Gitaren.nl met service en garantie voor slechts : € 2899,-