Fender Limited Edition Suona Telecaster Thinline Ebony Violin Burst

Fender
717669745097
Bestel
  • Beschrijving

Fender Limited Edition Suona Telecaster Thinline Ebony Violin Burst

Fender Limited Edition Suona Telecaster Thinline Ebony Violin Burst

Ontworpen om te inspireren en te betoveren, de Suona Telecaster® Thinline heeft een verfijnde sound die het meesterlijke ambachtswerk van de Fender gitaarbouwers laat zien. Een verbluffende aanpassing van het traditionele Fender-ontwerp, met warme, resonante tonen en een ongeëvenaard mooi uiterlijk getuigen van de toewijding die in elk detail bij deze gitaar zijn gegoten.

Vervaardigd met een semi-hollow essen body en een gebonden top van Italiaans alpenvurenhout, pronkt dit instrument met uitzonderlijke helderheid, levendige resonantie en een warmte die uniek is voor Thinline-modellen. De roasted esdoornhals met moderne "C"-vorm en het 7.25"-9.5" compound-radius ebbenhouten fingerboard bieden luxe comfort en grenzeloze bespeelbaarheid, terwijl de vintage-stijl 3-zadel Tele®-brug met gecompenseerde barrel-brass zadels nauwkeurige intonatie en klassieke Tele-klank levert. Op maat ontworpen Suona Tele® en Custom Shop Twisted Tele® pickups produceren rijke en levendige tonen, terwijl de premium Nitrocellulose Lacquer Violin Burst afwerking met matching headstock dit tijdloze instrument compleet maakt.

Ervaar de perfecte mix van traditie en innovatie en laat je meeslepen door de weelderige tonen van de Suona Telecaster® Thinline.

FEATURES

Semi-Hollow Ash Body with Bound Italian Alpine Spruce Top

Nitrocellulose Lacquer Violin Burst Finish with Matching Painted Headstock

Custom Shop Twisted Tele® and Custom-Designed Suona Tele® Pickups

Roasted Flame Maple Modern "C" Neck

7.25"-9.5" Compound-Radius Ebony Fingerboard

Vintage-Style 3-Saddle Bridge with Compensated Barrel Brass Saddles

Een luxe en zeer strakke Amerikaanse Fender Thinline Telecaster met ijzersterke Custom Shop pickups. De gitaar wordt goed afgesteld geleverd en komt met een extra gratis servicebeurt van onze reparateur ter waarde van 55 euro.