Fender Ultra Luxe Telecaster Rosewood Transparent Surf Green

Fender
885978735242
  • Beschrijving

Fender Ultra Luxe Telecaster Rosewood Transparent Surf Green incl hardcas en twee afstelbeurten - SOLD! - VERKOCHT

Fender Ultra Luxe Telecaster Rosewood Transparent Surf Green

Voor spelers die de ultieme prestaties en klank eisen, is American Ultra Fenders meest geavanceerde serie gitaren en basgitaren. Met roestvrijstalen frets en opvallende custom kleuren met matching headstock, is de American Ultra Luxe Telecaster ultra - the best you can get.

Dit model heeft een uniek Augmented "D" halsprofiel met Ultra afgeronde randen van het fingerboard voor urenlang speelcomfort, en de taps toelopende halsverbinding zorgt voor gemakkelijke toegang tot het hoogste register. Een snelle 10"-14" compound-radius fingerboard met 22 roestvrijstalen medium-jumbo frets betekent moeiteloos en nauwkeurig soleren, terwijl de Ultra Noiseless™ Vintage pickups en geavanceerde wirering eindeloze klankmogelijkheden bieden - zonder brom.

De gewelfde achterkant van de body is net zo mooi als functioneel, waardoor de toegankelijkheid en het speelcomfort toenemen. Andere kenmerken zijn locking stemmechanieken, chrome hardware en een TUSQ™ topkam. Dit veelzijdige, state-of-the-art instrument zal je inspireren om je spel naar nieuwe hoogten te tillen.

Inclusief premium gegoten hardshell koffer.

FEATURES :

- 22 stainless steel medium-jumbo frets

- Two Ultra Noiseless Vintage Telecaster single-coil pickups

- Augmented "D"-shaped neck with Ultra satin finish

- 10"-14" compound-radius fingerboard

- Includes premium molded hardshell case


Een zeer luxe en unieke Amerikaanse Fender Telecaster met ijzersterke pickups. De gitaar wordt goed afgesteld geleverd en komt met een extra gratis servicebeurt van onze reparateur ter waarde van 55 euro.