Fender American Professional II Telecaster LTD Roasted Maple Butterscotch Blonde

Fender
717669634407
Bestel
  • Beschrijving

Fender American Professional II Telecaster LTD Roasted Maple Butterscotch Blonde incl Fender hardcase, afstelbeurt en een extra servicebeurt binnen een jaar na aankoop. Limited Edition met roasted neck en Custom Shop '51 Nocaster single-coil Telecaster pickups

De American Professional II Telecaster® put uit meer dan zeventig jaar van innovatie, inspiratie en evolutie om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse werkende muzikant.

Onze populaire Deep "C" hals heeft nu gladde afgeronde toetsranden, een "Super-Natural" satijnen afwerking en een nieuw vormgegeven halsverbinding voor een uiterst comfortabel gevoel en gemakkelijke toegang tot het hoge register. De nieuwe Custom Shop '51 Nocaster single-coil pickups zijn meer articulerend dan ooit terwijl ze de twang, snap en snarl leveren die de Tele beroemd hebben gemaakt. De nieuwe top-load/string-through brug met gecompenseerde "bullet" zadels is onze meest comfortabele, flexibele Tele brug tot nu toe - met behoud van de klassieke messing-zadel toon en het bieden van uitstekende intonatie en flexibele setup opties, waardoor je de spanning en toon van elke snaar naar wens kunt aanpassen.

De American Pro II Telecaster biedt directe herkenbaarheid en sonische veelzijdigheid die je meteen zult voelen en horen, met brede verbeteringen die oplopen tot niets minder dan een nieuwe standaard voor professionele instrumenten.

KENMERKEN

Twee Custom Shop '51 Nocaster single-coil Telecaster pickups

Nieuwe top-load/string-through Telecaster brug met gecompenseerde messing "bullet" zadels

Diepe "C"-vormige halsprofiel met afgeronde toetsranden

Been topkam; 22 smalle-tall frets voor gemakkelijk buigen

Treble bleed circuit behoudt hoge tonen bij het verminderen van het volume

Inclusief Deluxe Molded hardshell koffer

De gitaar is volledig afgesteld en nagekeken en komt met een gratis afstelbeurt twv 55 euro van onze professionele reparateur met de geldigheid van een jaar na aankoop. Nu bij Gooise-Gitaren.nl met service en garantie voor slechts : € 2399,-