Fender Custom Shop Telecaster Custom 59 MN Relic Wide Fade Chocolate 3-Color Sunburst

Fender Custom Shop
717669711139
Bestel
  • Beschrijving

Fender Custom Shop Telecaster Custom 59 MN Relic Wide Fade Chocolate 3-Color Sunburst inclusief Fender Custom Shop hardcase met certificaat en case candy en twee servicebeurten.


Nu op voorraad bij Gooise-Gitaren.nl in Bussum.


Fender Custom Shop dealer Midden Nederland

De body van deze Telecaster is in de klassieke 60 Tele Custom-vorm gehouden en is gemaakt van esdoorn (es), wat zorgt voor een resonant en gebalanceerd geluid. De Wide Fade Chocolate 3-Color Sunburst-afwerking geeft de gitaar een unieke uitstraling met een licht verouderde relic-afwerking. Het bodybinding rondt het totaalbeeld af en geeft de gitaar een vleugje elegantie.

De geschroefde hals is gemaakt van esdoorn (maple) en is bevestigd met een 4-punts Custom Shop Neckplate. Met een mensuur van 25,5 inch (648 mm) en een toetsradius van 9,5 inch (240 mm) biedt de gitaar een comfortabel speelgevoel. De toets is voorzien van dot-inlays van Micarta.

De gitaar is uitgerust met 21 narrow tall frets van nikkel, die een nauwkeurig en comfortabel spel mogelijk maken. De botenzadel en de zadelbreedte van 1,650 inch (41,9 mm) dragen bij aan de klankoverdracht en stemstabiliteit. De hoogwaardige Vintage Fender Logo Relic-mechanieken zorgen voor een nauwkeurige stemming en benadrukken het vintage karakter van de gitaar.

Met de 2x HW Tele Tex SPCL REL-elementen biedt de Telecaster Custom '59 een veelzijdig geluidspallet, variërend van klassiek Tele-twang tot warme, bluesy tonen. De 3-weg Blade-schakelaar maakt het mogelijk om te kiezen tussen de twee elementen of een combinatie van beide. De volumeregelaar biedt een nauwkeurige controle over het volume.

De gitaar heeft een string-through-body snaargeleiding, die zorgt voor een verbeterde resonantie en een verlengde sustain. De Telecaster Vintage-brug zorgt voor een stabiele intonatie en een comfortabele palmsteun. Hierbij zijn gecompenseerde messing zadelblokken gebruikt.

De Fender Custom Shop Telecaster Custom '59 MN Relic Wide Fade Chocolate 3-Color Sunburst wordt geleverd met een rechthoekige koffer die de gitaar optimaal beschermt. Hij is uitgerust met hoogwaardige componenten en is zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat hij voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Fender Custom Shop Telecaster Custom 59 MN Relic Wide Fade Chocolate 3-Color Sunburst   Fender Custom Shop Telecaster Custom 59 MN Relic Wide Fade Chocolate 3-Color Sunburst

Fender Custom Shop Telecaster Custom 59 MN Relic Wide Fade Chocolate 3-Color Sunburst   Fender Custom Shop Telecaster Custom 59 MN Relic Wide Fade Chocolate 3-Color Sunburst
Uitvoering: B2 59 TELE CUSTOM MN REL - WFC
EAN: 717669711139
Adviesprijs: €5.299,00
Beschikbaar in: 1-3 dagen
Bodyvorm: Tele
Type body: massief
Bodyhout: Es (Esdoorn)
Bovenbladhout: geen bovenblad
Type bovenblad: geen
Bindings: Body
Halsmateriaal: Esdoorn (Maple)
Toets: Esdoorn (Maple)
Halsverbinding: geschroefd (4-punts) met Neckplate
Mensuur (inch | mm): 25.5 (648mm)
Toetsradius (inch | mm): 9.5 (240mm)
Frets: 21
Fretgrootte: Narrow Tall
Fretmateriaal: Nikkel
Topkam: Been
Topkambreedte (inch/mm): 1.650 | 41.9 / 42
Inlays: Dot
Inlay-details: Facedots Micarta Black .250 / Sidedots Micarta Black 3/32"
Mechanieken: 6L
Mechanieken-info: Vintage Fender Logo Relic
Snarengeleiding: String-Through-Body
Brug: Telecaster Vintage
Elementen: Tele/Tele
Elementdetails: 2x HW Tele Tex SPCL REL
Schakelaar: 3-Way Blade
Volumeregelaar: 1x
Piezo pickup: nee
Afwerking: Heavy Relic
Kleur-details: RELIC
Laktype: Nitro
Koffer of tas: met koffer (Rechthoekkoffer)
Overig: Hals: 59 Esquire CC/REL, Truss Rod 50s, Halsprofiel 1959 "D", 2-delige body, Body Style 60 Tele Custom, Slagplaat: 59 Tele 8 HL .060 Parch REL

Inclusief Fender Custom Shop map met echtheidscertificaat, specificatielijst en custom shop gitaarband.

Ervaar het authentieke vintage geluid en het ongeëvenaarde playability van de Fender Custom Shop Telecaster Custom '59 MN Relic Wide Fade Chocolate 3-Color Sunburst en ontdek een nieuwe dimensie van het gitaarspel.

De gitaar is volledig afgesteld en nagekeken en komt met een extra gratis afstelbeurt twv 55 euro van onze professionele reparateur met de geldigheid van een jaar na aankoop. Nu van € 5299 bij Gooise-Gitaren.nl met service en garantie voor slechts : € 4699,-