Fender Bruno Mars Stratocaster Maple Fingerboard Mars Mocha

Fender
717669909062
Bestel
  • Beschrijving

Fender Bruno Mars Limited Edition Stratocaster Maple Fingerboard Mars Mocha inclusief Deluxe Brown Hardshell en twee gratis set-ups van onze luthier.

Maak je klaar om je innerlijke 24Karaats Goud Magic te laten shinen met de super stylish Limited Edition Bruno Mars Stratocaster van Fender.

Deze limited edition gitaar is gemaakt van badass essenhout, met vette American Ultra body curves voor maximaal comfort en easy access tot die hogere frets. Die Mars Mocha Heirloom™ nitrocellulose lak geeft 'm een coole verouderde vibe, terwijl 'ie toch maximaal resoneert en die zuivere toon heeft.

Met 'n 9.5"-12" compound-radius maple fingerboard en roestvrijstalen frets voelt 'ie super smooth aan, perfect voor vloeiend buigen en easy playability. De custom Bruno Mars Stratocaster® pickups zijn speciaal afgestemd om die geweldige tonen te pakken, perfect voor die klassieke Strat® sparkle en die zingende lead sounds.

De 2-Point Synchronized Tremolo en Deluxe Locking Tuners zorgen voor top stemstabiliteit met moderne gemakken. En check dit, de hele set Heirloom™ Aged Gold Hardware geeft deze high-performance gitaar die coole versleten look, net alsof 'ie al jaren je favo instrument is geweest. Plus, je krijgt er een custom leopard print strap en 'n extra 3-laags mint green pickguard bij!

De Limited Edition Bruno Mars Stratocaster® is net zo vet en elektrisch als de man zelf. Een must-have voor spelers die die klassieke Strat® sparkle willen met een zijdezachte twist.


Fender Bruno Mars Stratocaster Limited Edition

Features :

Ash Body with American Ultra Contours

Mars Mocha Heirloom™ Nitrocellulose Lacquer Finish

9.5"-12" Compound Radius Maple Fingerboard with Stainless Steel Frets

Custom Bruno Mars Stratocaster® Pickups

2-Point Synchronized Tremolo and Deluxe Locking Tuners

Heirloom™ Aged Gold Hardware

Custom Leopard Print Strap

Extra 3-ply mint green pickguard

Een kwalitatief hoogwaardige zeer luxe Amerikaanse Fender Stratocaster met een uniek en mooi uiterlijk en een heerlijke klank. Speelt als een zonnetje. De gitaar wordt goed afgesteld geleverd en komt met een extra gratis eerste servicebeurt van onze reparateur ter waarde van 55 euro.