Taylor 814ce Special Edition Blacktop - Limited Edition

Taylor
1204253031
  • Beschrijving

Taylor 814ce Special Edition Blacktop - Limited Edition - Slechts enkele exemplaren voor de Benelux - Inclusief luxe hardcase en twee afstelbeurten van onze luthier. ---> Sold! - Verkocht...

Taylor 814ce Special Edition Blacktop - Limited Edition Taylor Guitars

Een zeer bijzondere uitvoering uit de 800 series van Taylor. Er zijn van deze gitaar maar 10 exemplaren voor de Benelux. Gooise-Gitaren.nl heeft slechts 1 exemplaar gekregen, dus wees er snel bij!

Deze volledig massieve limited Special Blacktop Edition van de Taylor 814ce in zwart heeft een solid bovenblad van Adirondack-sparrenhout en een solid zij- en achterkant van East Indian Rosewood (Dalbergia latifolia)

Deze 814ce is net even wat specialer dan de standaard 814ce die ook al helemaal te gek is natuurlijk.

814ce Special Edition Blacktop specificaties :

Body: Grand Auditorium

Top: Solid Adirondack Sitka Spruce

Hals: Neo-Tropical Mahogany

Back & Sides: Solid East Indian Rosewood

Bracing: V-Class

Cutaway: Ja

Fretboard: West African Crelicam Ebony

Moerbreedte: 1-3/4”

Schaallengte: 25-½”

Pickups: Ja; ES2

Color: Zwart

Koffer: Deluxe Hardshell Case, bruin

Deze iconische Limited Edition Taylor steelstring gitaar met massief Sitka spruce bovenblad en een massieve zij- en achterkant van East Indian Rosewood hout komt compleet nagekeken en goed afgesteld mee met de klant in een Deluxe Taylor Hardcase en na aankoop mag de gitaar binnen een jaar nog een keer langs gebracht worden voor een gratis afstelbeurt. Nu bij Gooise-Gitaren.nl op voorraad voor € 4299,- inclusief twee afstelbeurten, service en garantie.