Heritage Custom Core H-150 Plain Top Dark Cherry Sunburst

Heritage Guitars
8885015404720
Bestel
  • Beschrijving

Heritage Custom Core H-150 Plain Top Dark Cherry Sunburst elektrische gitaar inclusief exclusieve luxe hardcase, case candy en twee gratis afstelbeurten van onze luthier.

Heritage Custom Core H-150 Plain Top Dark Cherry Sunburst

De Custom Core Heritage Series staat bekend om de mooie en elegante gitaren die er niet alleen zeer mooi uitzien, maar ook nog een te gek klinken en zeer goed spelen. De Custom Core H-150 Plain Top combineert traditie en eenvoudigheid samen in een tijdloze gitaar die elke gitarist moet behagen. Deze gitaar wordt handgebouwd in de werkplaats in Kalamazoo USA op het iconische adres 225 Parsons Street. De gitaar heeft een plain maple top van het beste geselecteerde exclusieve hout en een ligtgewicht mahonie achterkant. Een nitro finish met vintage gloss zorgt voor de luxe glans en een subtiele feel. De smooth finish zorgt ervoor dat dit model goed oud wordt en alleen maar mooier. Met een redesigned carve top, 17 inch headstock en 4.5 inch neck angle, is de Custom Core H-150 optimimaal voor een fantastische playability. De H-150 heeft Heritage Custom 225 Classic humbuckers. Designed en handgewonden zijn de vintage-inspired pickups tuned om te exelleren met een clean en een overdrive toon. De gitaar heeft '50s C-shaped neck profile, a locking brug met aluminum stopbar tailpiece. De headstock heeft een holly veneer met het 'Heritage' logo met de Twin Arrow inlay. Kortom : alles wat je kunt wensen in een handgebouwde LP model uit de USA.

The Heritage Custom Core H-150 Plain Top komt met een newly-designed hardshell case, met een certificate of authenticity en case candy.

SPECIFICATIES

Body Material Premium Plain Maple (Top) / Ultra-Light Genuine Mahogany (Back)

Body Color Dark Cherry Sunburst

Body Finish Nitrocellulose, Vintage Gloss

Fretboard Material Rosewood

Fretboard Radius 12"

Fret Size Jescar Medium Jumbo

Nut Material Bone

Neck Profile '50s C (.8910" – .9805")

Neck Material Genuine Mahogany

Scale Length 24-3/4"

No. of Frets 22

Fretboard Inlays Acrylic Trapezoid

Headplate Pearl 'Heritage' Logo and Custom Shop Motif

Pickups Heritage Custom Shop 225 Classic Humbuckers (Neck & Bridge)

Controls 2 x Volume, 2 x Tone, 3-Way Toggle

Electronics Custom CTS Potentiometers, Orange Drop .022uF Capacitors, Switchcraft Toggle Switch and Switchcraft Input Jack

Bridge Locking Tune-O-Matic or Vibramate with Bigsby B7

Tailpiece Aluminum Stopbar (no Stopbar with Bigsby B7 fitted)

Pickguard Plastic

Strings Elixir Optiweb 10-46

Tuning Machines 'Heritage' Branded Tuners

Hardware Finish Nickel

Control Knobs Gold Top

Switch Tip Amber

Case Custom Shop Case and Case Candies

De gitaar is volledig afgesteld en nagekeken en komt met een extra gratis afstelbeurt van onze professionele reparateur met de geldigheid van een jaar na aankoop. Nu van € 4499,- bij Gooise-Gitaren.nl met service en garantie voor slechts : € 3999,-