Heritage Custom Shop Core Collection H-150 Dark Cherry Sunburst

Heritage Guitars
8885015404720
Bestel
  • Beschrijving

High End Heritage Custom Shop Core Collection H-150 Dark Cherry Sunburst elektrische gitaar inclusief exclusieve luxe hardcase, case candy en twee gratis afstelbeurten van onze luthier.

Heritage Custom Shop Core Collection H-150, Dark Cherry Sunburst

Deze Heritage Gutars all time honored classic, de Heritage Custom Core H-150 levert de energie en unieke kwaliteiten van de late jaren vijftig. Dit Custom Shop model is met veel precizie en vakmanschap gebouwd in de Kalamazoo werkplaats op 225 Parsons Street. De gitaar heeft het beste geselecteerde curly maple top en een ultra-lightweight mahonie back.

Alles bij elkaar is de Heritage Custom Core H-150 qua gewicht een lichtgewicht Les Paul model gitaar die met minder dan 3,5 kilo, qua specs niet onderdoet voor menig Custom Shop gitaar van het grote merk in het naastgelegen pand van deze kleine gitaarbouwer. Verder een nitrocellulose finish met vintage gloss voor een subtiele glans en velvety smooth feel. Een Heritage redesigned carve top, 17 inch headstock en 4.5 inch neck angle, de Custom Core H-150 zorgt voor een optimale playability. De Heritage Custom Core H-150 is voorzien van de Heritage signature 225 Classic Humbuckers. Designed door de Head of Guitar Research en Development, Edwin Wilson, en worden in-house gewonden volgens strikte standarden. De vintage inspired pickups hebben een ontzettend groot expressie vermogen en blinken uit in zowel clean als overdrive. De ‘50s C-shaped neck profile is erg comfortabel voor alle maten handen, de locking bridge met aluminum stopbar tailpiece voor increased sustain en resonantie. De headstock heeft een holly veneer en draaft het ‘Heritage’ logo met een Twin Arrow inlay. Laser edged proprietary 3x3 tuners met het ‘Heritage’ logo. The Heritage Custom Core H-150 komt met een newly-designed hardshell case, met certificate of authenticity en case candy.

Heritage Custom Shop Core Collection H-150 Dark Cherry Sunburst   Heritage Custom Shop Core Collection H-150, Dark Cherry Sunburst 2

Heritage Custom Shop H-150 Dark Cherry Sunburst Almere   Heritage Custom Shop H-150 Dark Cherry Sunburst Utrecht

SPECIFICATIES

Body Material Premium Curly Maple (Top) / Ultra-Light Genuine Mahogany (Back)

Body Color Dark Cherry Sunburst

Body Finish Nitrocellulose, Vintage Gloss

Fretboard Material Rosewood

Fretboard Radius 12"

Fret Size Jescar Medium Jumbo

Nut Material Bone

Neck Profile '50s C (.8910" – .9805")

Neck Material Genuine Mahogany

Scale Length 24-3/4"

No. of Frets 22

Fretboard Inlays Acrylic Trapezoid

Headplate Pearl 'Heritage' Logo and Custom Shop Motif

Pickups Heritage Custom Shop 225 Classic Humbuckers (Neck & Bridge)

Controls 2 x Volume, 2 x Tone, 3-Way Toggle

Electronics Custom CTS Potentiometers, Orange Drop .022uF Capacitors, Switchcraft Toggle Switch and Input Jack

Bridge Locking Tune-O-Matic or Vibramate with Bigsby B7

Tailpiece Aluminum Stopbar (no Stopbar with Bigsby B7 fitted)

Pickguard Plastic

Strings Elixir Optiweb 10-46

Tuning Machines 'Heritage' Branded Tuners

Hardware Finish Nickel

Control Knobs Gold Top

Switch Tip Amber

Case Custom Shop Case and Case CandiesDe gitaar is volledig afgesteld en nagekeken en komt met een extra gratis afstelbeurt van onze professionele reparateur met de geldigheid van een jaar na aankoop. Nu van € 4999,- bij Gooise-Gitaren.nl met service en garantie voor Summer Sale prijs van slechts : € 4599,-