Taylor Builders Edition 517e WHB

Taylor
00887766093848
Bestel
  • Beschrijving

Taylor USA - All Solid - Builder's Edition 517e WHB

Nu in bestelling en binnenkort weer leverbaar.

De Builder's Edition 517e WHB kenmerkt zich met zijn Grand Pacific dreadnought body shape door zijn exclusieve luxe en het gebruik van de beste houtsoorten. De ultieme sound van deze gitaar maakt hem zeer geliefd onder Taylor spelers van over de hele wereld. Een volledig massieve gitaar met solid mahonie zij- en achterkant zorgt voor een warm geluid met een enorme in your face punch. De projectie van de torrefied Sitka spruce top zorgt voor de rest. Een veelzijdig en gelaagd geluid met heldere boventonen en donkere lage bassen. De V-Class bracing versterkt de respons met extra volume and langere sustain en maakt het geluid compleet met een goede harmonie tussen de verschillende noten. Deze Builder's Edition heeft chamfered hoeken en een compound-carve neck profile voor de beste feel. De Silent Satin finish reduceert ook bijgeluiden tijdens het spelen, waardoor de gitaar naast de goede live performance ook geschikt is voor het opnemen in de studio.De gitaar komt met een extra luxe Taylor hardcase.


Grand Pacific

Het round-shoulder dreadnought model geeft een warme en rijke Taylor sound.

Tropical Mahogany

A midrange powerhouse. Mahogany is prized for balance and articulation, making it one of the best all-around tonewoods there is.

Sitka Spruce

De meest solide keuze voor een solid top. Sitka spruce heeft een enorm breed en dynamisch bereik en produceert een veelzijdigheid aan toon geschikt voor diverse stijlen.

Expression System® 2

The Expression System® 2 vangt alle geluiden op en geefdt de versterkte klank grote dynamiek mee.

V-Class Bracing

De door Taylor gepatenteerde V-Class bracing heeft een revolutionair nieuw patroon met een fantastisch bereik in sound. Een groot verschil met de traditionele bracings bij western gitaren.

 Builders Edition 517e WHB Builders Edition 517e WHB Builders Edition 517e WHB


De gitaar komt compleet nagekeken en goed afgesteld mee met de klant in een luxe Taylor hardcase en na aankoop mag de gitaar binnen een jaar nog een keer langs gebracht worden voor een gratis afstelbeurt. Nu bij Gooise-Gitaren.nl op voorraad en in de SALE voor € 3499,- inclusief twee afstelbeurten, service en garantie.