Taylor GTe Blacktop akoestische gitaar

Taylor
00887766113294
Bestel
  • Beschrijving

Taylor All Solid USA GTe Blacktop akoestische gitaar

GTe Blacktop

De GTe Blacktop heeft een lekker compacte body shape en desondanks een sound met een echte punch. De nieuwe GT Series heeft een fris uiterlijk en een nieuw geluid. De GTe Blacktop heeft een massieve walnoten zij- een achterkant en een massief spruce houten top. Doordat de gitaar volledig massief is heeft dit model een groot bereik en volume ook al is de body iets kleiner dan de grotere modellen van Taylor. Het model is door de omvang heel handzaam en daardoor voor iedereen geschikt. De toon van de houtcombinatie heeft de power van mahonie houten gitaren maar met meer subtiliteit en gelaagdheid. Walnoten hout heeft meer precense en een wat opener karakter. Aangevuld met een goede warme bas en klinkende resonatie. De C-Class bracing zorgt voor extra power in de lage tonen. Deze goede balans maakt van de GTe Blacktop de perfecte keuze voor het geven van shows of studio-opnames of juist de ideale kameraad voor songwriting. Dit model is zowel comfortabel en hopenlijk een bron voor veel muzikale inspiratie.Taylor GT

Compact model met een sterke sound. De GT Series zijn handzaam en goed speelbaar en hebben door de constructie toch veel bereik. De ideale muzikale vriend.

Walnut

Walnotenhout heeft krakend heldere hoge tonen en diepe warme lage tonen. Juist de balans en gelaagdheid tussen beide uitersten is karakteristiek voor deze houtsoort.

Sitka Spruce

De meest solide keuze voor een solid top. Sitka spruce heeft een enorm breed en dynamisch bereik en produceert een veelzijdigheid aan toon geschikt voor diverse stijlen.

Expression System® 2

The Expression System® 2 vangt alle geluiden op en geeft de versterkte klank grote dynamiek mee.


De gitaar komt compleet nagekeken en goed afgesteld mee met de klant in een Taylor aerocase en na aankoop mag de gitaar binnen een jaar nog een keer langs gebracht worden voor een gratis afstelbeurt. Nu bij Gooise-Gitaren.nl op voorraad voor € 1899,- inclusief twee afstelbeurten, service en garantie.​