Taylor AD27e Flametop akoestische gitaar

Taylor
00887766113423
Bestel
  • Beschrijving

Taylor American Dream AD27e Flametop akoestische gitaar

Taylor AD27e Flametop akoestische gitaar

De Grand Pacific body shape die bij de American Dream Series gintroduceerd werd heeft een nieuw paradepaard gekregen en dat is de AD27e Flametop. Een nieuwe sound en een nieuwe look. Gebouwd in de USA van de beste kwaliteit en toch nog enigzins betaalbaar. De dreadnought-style gitaar heeft zowel de zij- en achterkant als de top van massief fantastisch Big Leaf maple. Het ziet er niet alleen luxe uit het klinkt ook schitterend. Met de V-Class bracing en nickel bronze snaren van D'Addario, zorgt de maple constructie voor een pakkend rustiek, puur en cleane sound die elke gitaarspeler zal behagen. Visueel spreekt de AD27e Flametop tot de verbeelding maar heeft ook een stoer karakter die zo goed past bij de American Dream Series. Het figuratieve maple afgewerkt door een subtiele Woodsmoke satin finish . Deze AD27e komt met ES2 electronics en een stevige AeroCase.


Grand Pacific

Het round-shoulder dreadnought model geeft een warme en rijke Taylor sound.

Maple

Grotere warmte, meer complexiteit en gelaagdheid, perfect volume en sustain.

Big Leaf Maple

Deze houtsoort wordt veel gebruikt als body wood, en biedt als volledig massieve giaar een droog, karakteristiek en warm geluid goed geschikt voor zang en samenspel.

Expression System® 2

The Expression System® 2 vangt alle geluiden op en geefdt de versterkte klank grote dynamiek mee.

V-Class Bracing

De door Taylor gepatenteerde V-Class bracing heeft een revolutionair nieuw patroon dat zich duidelijk onderscheidt van de meer traditionelere bracings.

Taylor AD27e Flametop   Taylor AD27e Flametop

Taylor AD27e Flametop   Taylor AD27e Flametop


De gitaar komt compleet nagekeken en goed afgesteld mee met de klant in een Taylor aerocase en na aankoop mag de gitaar binnen een jaar nog een keer langs gebracht worden voor een gratis afstelbeurt. Nu bij Gooise-Gitaren.nl op voorraad voor € 2299,- inclusief twee afstelbeurten, service en garantie.