American Dream - AD27e akoestische gitaar

Taylor
00887766106791
Bestel
  • Beschrijving

De AD27e is een volledig massieve akoestische gitaar uit de USA

Met zijn grote onderscheidende dreadnought Grand Pacific body is deze volledig massieve Taylor van een hele goede prijs- kwaliteitverhouding. De American Dream Series heeft in de USA gemaakte gitaren die nog best vriendelijk geprijsd zijn. Deze AD27e heeft massieve sapele back en sides en een mahonie solid top. Een topgitaar met een goede punch in de sound en veel resonantie. De middentonen zijn erg krachtig vanwege de donkere houtsoorten die ook voor een sterke bassound zorgen. Innovatieve bracing doet de rest met veel volume en sustain van de klank. De gitaar heeft met de ronde vormen ook de ideale houvast. De gitaar heeft een traditioneel uiterlijk maar is net als alle andere Taylor gitaren zijn tijd ver vooruit.

Grand Pacific

Het round-shoulder dreadnought model geeft een warme en rijke Taylor sound.

Sapele

Een van de beste all-around tonewoods geschikt voor elk type speler.

Tropical Mahogany

De hardwood top produceert sterke tonen in midden en bas maar heeft ook veel helderheid.

Expression System® 2

The Expression System® 2 vangt alle geluiden op en geefdt de versterkte klank grote dynamiek mee.

V-Class Bracing

De door Taylor gepatenteerde V-Class bracing heeft een revolutionair nieuw patroon dat zich duidelijk onderscheidt van de meer traditionelere bracings.

De gitaar komt compleet nagekeken en goed afgesteld mee met de klant in een Taylor aerocase en na aankoop mag de gitaar binnen een jaar nog een keer langs gebracht worden voor een gratis afstelbeurt. Nu bij Gooise-Gitaren.nl op voorraad voor € 1799,- inclusief twee afstelbeurten, service en garantie.