Taylor 414ce Rosewood Naturel semi akoestische gitaar

Taylor
00887766089254
Bestel
  • Beschrijving

Taylor 414ce Spruce/Rosewood volledig massieve akoestische gitaar met electronica - Custom Order bij Taylor : kleur naturel

Taylor 414ce all solid Rosewood - naturel top ipv sunburst - custom order

Nieuwe 414ce R Taylor uitvoering is enkel nog in sunburst wij hebben deze custom besteld bij Taylor

Deze populaire cutaway Grand Auditorium van Taylor brengt geluk bij spelers van alle stijlen van over de hele wereld. Het is een sonisch delight, met the classic wood pairing van solid rosewood en Sitka spruce. De gitaar is voorzien van de award-winning V-Class internal bracing, die de voicing verrijkt met meer volume, sustain en projectie, maar ook de intonatie vervetert op het hele spectrum van het fretboard. Beter en meer consitent, harmonieus, open en transparant tussen alle noten. Het volledige spectrum van de all sodid rosewood zorgt voor een meer dan tevereden stellende high-fidelity sound met een expressief geluid. Het is een alleskunner deze gitaar. Smaakvol waar nodig maar ook voorzien van een krachtige sound. response. Voorzien van Renaissance fretboard/peghead inlays in Italian acrylic stijl en een Ventian cutaway bij een full-gloss body. Met de bekende Taylor ES2 electronics en geleverd in een in a deluxe hardshell Taylor case.

Expression System 2

Het Taylor Expression System 2 (ES2) is a revolutionair pickup systeem dat qua design de laatste innovaties in huis heeft. Taylor heeft het het element dat achter de brugzadel zit gepateteerd. In de pick up zitten drie uniek gepositioneerde en gecallibreerde sensoren. De plek waar zij zich bevinden zorgen voor een dynamisch bereik. Samen met Taylor zijn custom-designed “professional audio”-grade preamp, geeft het systeem versterkt het beste geluid beschikbaar. Of je nu in de studio bent, op het podium of thuis.

Highlights: Scale Length25-1/2"Nut & SaddleBlack Graphite, Micarta saddleBracingV-ClassTruss Rod CoverIndian RosewoodPickguardTortoiseNumber of Frets20TunersTaylor NickelCaseTaylor Deluxe Hardshell BrownBrand of StringsElixir Phosphor Bronze LightBody Length20"

Body: Binding/Edge TreatmentWhiteTop FinishGlossBack Config2-piece No WedgeBackstrap FinishNoneRosette SizeThree RingBridge InlayNoneBack/Side FinishGlossArmrest BindingNoneBackstrap WoodNoneRosette Mat.Plastic

Neck: Neck Width1-3/4"Fretboard InlayRenaissanceFretboard Binding/Edge TreatmentBlackHeel Cap BindingWhiteType of Neck JointTaylor NeckNeck/HeelTropical MahoganyFretboard WoodWest African Crelicam EbonyNeck FinishSatinHeel Length3-1/2"

Deze Taylor steelstring gitaar heeft een massief sitka spruce bovenblad en een massieve zij- en achterkant van Indian Rosewood hout. De gitaar komt compleet nagekeken en goed afgesteld mee met de klant in een Deluxe Taylor Hardcase en na aankoop mag de gitaar binnen een jaar nog een keer langs gebracht worden voor een gratis afstelbeurt. Nu bij Gooise-Gitaren.nl op voorraad voor € 3199,- inclusief twee afstelbeurten, service en garantie.