Taylor 317e all solid semi akoestische gitaar

Taylor
00887766093008
Bestel
  • Beschrijving

Taylor 317e volledig massieve akoestische gitaar met electronica

Taylor 317e all solid

De Grand Pacific 317e van Taylor, met de nieuw ontworpen round-shoulder dreadnought body en award-winning V-Class bracing, laat een heel nieuw Taylor sound horen. Noten blenden smooth samen tot een warm en seasond akoestisch geluid met zowel een crisp als een lage bas. Ook hier de massieve Sitka Spruce top en compleet gemaakt door een massieve sapele zij- en achterkant. De tonal response zit comfortabel tussen droog en focussed in met het bombastische karakter van mahonie en de wat meer complexere sound van Rosewood. Zonder dof te klinken hebben de wat zwaardere lage tonen juist wat meer frisheid die goed samen gaan met de gelaagde mids and highs. Kortom een hele dynamische en complete toon. De V-Class bracing van de Grand Pacific body zorgen daarbij voor veel power and sustain en intonatie. Ook deze 317e komt met de bekende ES2 electronics, die de gitaar zeer geschikt maken om in te pluggen.

Expression System 2

Het Taylor Expression System 2 (ES2) is a revolutionair pickup systeem dat qua design de laatste innovaties in huis heeft. Taylor heeft het het element dat achter de brugzadel zit gepateteerd. In de pick up zitten drie uniek gepositioneerde en gecallibreerde sensoren. De plek waar zij zich bevinden zorgen voor een dynamisch bereik. Samen met Taylor zijn custom-designed “professional audio”-grade preamp, geeft het systeem versterkt het beste geluid beschikbaar. Of je nu in de studio bent, op het podium of thuis.

Highlights: Scale Length25-1/2"Nut & SaddleBlack Graphite, Micarta saddleBracingV-ClassTruss Rod CoverBlack PlasticPickguardBlackNumber of Frets20TunersTaylor NickelCaseTaylor Deluxe Hardshell-Western FloralBrand of StringsElixir Phosphor Bronze MediumBody Length20”

Neck: Neck Width1-3/4"Fretboard InlayGemstone, Italian AcrylicFretboard Binding/Edge TreatmentBlackHeel Cap BindingBlackType of Neck JointScarfNeck/HeelTropical MahoganyFretboard WoodWest African Crelicam EbonyNeck FinishSatinHeel Length3-1/2"

Deze Taylor steelstring gitaar heeft een massief sitka spruce bovenblad en een massieve zij- en achterkant van Sapele hout. De gitaar komt compleet nagekeken en goed afgesteld mee met de klant in een Deluxe Taylor Hardcase en na aankoop mag de gitaar binnen een jaar nog een keer langs gebracht worden voor een gratis afstelbeurt. Nu bij Gooise-Gitaren.nl op voorraad voor € 2299,- inclusief twee afstelbeurten, service en garantie.