Taylor 224ce-K DLX semi akoestische gitaar

Taylor
00887766094371
Bestel
  • Beschrijving

Taylor 224ce-K DLX semi akoestische gitaar met electronica - Sale !

Taylor 224ce-K DLX

Fans van Hawaiian koa zullen de look van deze exclusieve Taylor te gek vinden. Maar ook de feel en sound van deze all-koa Grand Auditorium zijn fantastisch. De shaded edgeburst van de koa top geeft een vintage stijl die goed past samen met de gelamineerde koa zij- en achterkant. Dit alles met een glanzend mooie gloss finish. Deze Grand Auditorium’s heeft muzikaal gezien een enorme veelzijdigheid van sounds. Zowel geschikt voor musical strumming of fingerpicking. De hardhouten koa top zorgt voor een hoede attack maar heeft ook een sterk gefocuste lineaire voice. Voorzien van cutaway. En Taylor’s ES2 acoustic electronics. Een stijlvolle faux pearl rosette met interlocking “fishbone” patroon, black binding, Italian acrylic small diamond inlays en chrome tuners. De gitaar komt met een Taylor deluxe hardshell case.

Expression System 2

Het Taylor Expression System 2 (ES2) is a revolutionair pickup systeem dat qua design de laatste innovaties in huis heeft. Taylor heeft het het element dat achter de brugzadel zit gepateteerd. In de pick up zitten drie uniek gepositioneerde en gecallibreerde sensoren. De plek waar zij zich bevinden zorgen voor een dynamisch bereik. Samen met Taylor zijn custom-designed “professional audio”-grade preamp, geeft het systeem versterkt het beste geluid beschikbaar. Of je nu in de studio bent, op het podium of thuis.

Highlights: Scale Length25-1/2"Nut & SaddleNubone Nut/Micarta SaddleBracingX BracingTruss Rod CoverBlack PlasticPickguardBlackNumber of Frets20TunersChrome (100/200)CaseTaylor Deluxe Hardshell BrownBrand of StringsElixir Phosphor Bronze LightBody Length20"

Neck: Neck Width1-11/16"Fretboard InlaySmall DiamondsFretboard Binding/Edge TreatmentNoneHeel Cap BindingBlackType of Neck JointTaylor NeckNeck/HeelSapeleFretboard WoodWest African Crelicam EbonyNeck FinishSatinHeel Length3-1/2"

Deze Taylor steelstring gitaar heeft een massief Hawaiian Koa bovenblad en een gelamineerde zij- en achterkant van Hawaiian Koa hout. De gitaar komt compleet nagekeken en goed afgesteld mee met de klant in een Deluxe Taylor Hardcase en na aankoop mag de gitaar binnen een jaar nog een keer langs gebracht worden voor een gratis afstelbeurt. Nu bij Gooise-Gitaren.nl op voorraad voor € 1699,- inclusief twee afstelbeurten, service en garantie.