Taylor 214ce semi akoestische gitaar

Taylor
00887766102830
Bestel
  • Beschrijving

Taylor 214ce semi akoestische gitaar met electronica inclusief Taylor softcase en twee afstelbeurten van onze luthier

Taylor 214ce Walnoten Hout

De 214ce is een van de bekendste Taylor modellen en een van de meest verkochte western gitaren ter wereld. De Grand Auditorium gitaren van de 200 Series zijn een hit bij spelers van alle levels gitaarspel. De meest recente editie van de 214ce brengt een ontzettend crispy akoestische toon en heeft de juiste smooth feel die je van een Taylor kan verwachten. De nieuwe upgraded 214ce heeft een gelamineerde Walnoten zij- en achterkant en een solid sitka spruce bovenblad en heeft daarmee hele mooige highs en een ontzettend warm en resonerend laag. Juist die veelzijdigheid zorgt ervoor dat de gitaar voor alle stijlen geschikt is. De witte binding, rosette en Venetian cutaway zorgen ervoor dat de gitaar er ook nog eens mooi uitziet.

Expression System 2

Het Taylor Expression System 2 (ES2) is a revolutionair pickup systeem dat qua design de laatste innovaties in huis heeft. Taylor heeft het het element dat achter de brugzadel zit gepateteerd. In de pick up zitten drie uniek gepositioneerde en gecallibreerde sensoren. De plek waar zij zich bevinden zorgen voor een dynamisch bereik. Samen met Taylor zijn custom-designed “professional audio”-grade preamp, geeft het systeem versterkt het beste geluid beschikbaar. Of je nu in de studio bent, op het podium of thuis.

Highlights: Scale Length25-1/2"Nut & SaddleNubone Nut/Micarta SaddleBracingForward Shifted PatternTruss Rod CoverBlack PlasticPickguardTortoiseNumber of Frets20TunersDie-Cast ChromeCaseGig BagBrand of StringsElixir Phosphor Bronze LightBody Length20"

Neck: Neck Width1-11/16"Fretboard Inlay4mm Dot Italian AcrylicFretboard Binding/Edge TreatmentNoneHeel Cap BindingWhiteType of Neck JointScarfNeck/HeelTropical MahoganyFretboard WoodWest African Crelicam EbonyNeck FinishSatinHeel Length3-1/2"

Deze Taylor steelstring gitaar heeft een massief sitka spruce bovenblad en een gelamineerde zij- en achterkant van Walnotenhout. De gitaar komt compleet nagekeken en goed afgesteld mee met de klant in een Taylor gigbag en na aankoop mag de gitaar binnen een jaar nog een keer langs gebracht worden voor een gratis afstelbeurt. Nu bij Gooise-Gitaren.nl op voorraad voor € 1099,- inclusief twee afstelbeurten, service en garantie.