Taylor 114e Grand Auditorium semi akoestische gitaar

Taylor
00887766099413
Bestel
  • Beschrijving

Taylor 114e Grand Auditorium semi akoestische gitaar met electronica

Taylor 114e

De Taylor 114e heeft de karakteristieke Grand Auditorium body style die veel modellen van het populiare gitaarmerk in huis heeft. Me gelamineerd walnoten houten zij- en achterkant en een massief sitka spruce bovenblad heeft deze gitaar het bekende Taylor geluid. Gebalanceerd, goede projectie en redelijk wat mooie midden tonen. De 114e is een veel verkocht Taylor model door zijn goede prijs- kwaliteitverhouding. De hals is iets smaller dan gemiddeld en dus ook voor de gemiddelde speler wat beter vast te houden. Dit gecombineerd met de Taylor onboard Expression System 2 pickup is de gitaar altijd klaar om ergens in te pluggen.

Highlights : Scale Length25-1/2"Nut & SaddleTusq Nut/Micarta SaddleBracingX BracingTruss Rod CoverBlack PlasticPickguardBlackNumber of Frets20TunersChrome (100/200) CaseGig BagBrand of StringsElixir Phosphor Bronze LightBody Length20"Body Width16"Body Depth4 5/8"

Neck : Neck Width1-11/16"Fretboard Inlay4mm Dot Italian AcrylicFretboard Binding/Edge TreatmentNoneHeel Cap BindingBlackType of Neck JointTaylor NeckNeck/HeelHard Rock MapleFretboard WoodEbonyNeck FinishVarnishHeel Length3-1/2"

Expression System 2

Het Taylor Expression System 2 (ES2) is a revolutionair pickup systeem dat qua design de laatste innovaties in huis heeft. Taylor heeft het het element dat achter de brugzadel zit gepateteerd. In de pick up zitten drie uniek gepositioneerde en gecallibreerde sensoren. De plek waar zij zich bevinden zorgen voor een dynamisch bereik. Samen met Taylor zijn custom-designed "professional audio"-grade preamp, geeft het systeem versterkt het beste geluid beschikbaar. Of je nu in de studio bent, op het podium of thuis.

Deze Taylor steelstring gitaar heeft een massief sitka spruce bovenblad en een gelamineerde zij- en achterkant van walnoten hout. De gitaar komt compleet nagekeken en goed afgesteld mee met de klant in een Taylor gigbag en na aankoop mag de gitaar binnen een jaar nog een keer langs gebracht worden voor een gratis afstelbeurt. Nu bij Gooise-Gitaren.nl op voorraad voor € 999,- inclusief twee afstelbeurten, service en garantie.