Elektrische gitaren van Maybach

Electrische gitaren van Maybach zijn handgebouwde high end electrische gitaren uit TsjechiĆ«. Ze zien er te gek uit en ze spelen zelfs nog beter. De instrumenten worden door een klein team van luthiers in elkaar gezet met veel liefde en aandacht voor alle kleine details. Het is het tegenovergestelde van gitaren die op de lopende band in een fabriek in elkaar gezet worden.

Het Tsjechische bouwersteam heeft sinds begin jaren tachtig samen met het Duitse muziekbedrijf iMusicnetwork gebouwd aan een sterk merk. Alle ontwerpen zijn goed uitgedacht door een team van experts en laten niks aan het toeval over. Elk instrument is daarbij het bewijs van hun passie voor muziek en vakmanschap. De stijl van de Maybach gitaren zijn even uniek als de mensen die er op spelen. Wanneer je het spelen op een Maybach instrument overweegt ben je meer geinteresseerd in de kwaliteit van je instrument dan in het bespelen van een gitaar van een groot bekend merk. Het gaat daarbij dan duidelijk om de look en feel en de sound van een gitaar te laten spreken.

Maybach : Duitse degelijkheid : puur speelplezier : authentieke feel : luxe high end gitaren

Teleman T54 Butterscotch Blonde Blackguard Aged

Maybach T-Style electrische gitaar inclusief mooie hardcase
Bestel

Maybach Stradovari Olympic White

Maybach Stradovari Olympic White Rosewood elektrische gitaar
Bestel

Maybach Lester Ice Tea Faded '60 Slim Taper Aged

Maybach Lester Ice Tea Faded '60 Slim

Bestel

Maybach Lester Midnight Sunset P90 Aged

Maybach Lester Midnight Sunset P90 Aged inclusief luxe hardcase

Bestel

Maybach gitaar, Maybach Teleman kopen, Lester Maybach kopen, Maybach Guitars, Maybach dealer, Maybach gitaar kopen, Dealer Maybach Midden Nederland, Maybach Albatros, Maybach Stradovari, Lester Guitar, Teleman Guitar, Stradovari Guitar, Albatros Guitar, Ducht Custom Shop Bussum, Gooise-Gitaren.nl speciaalzaak op gebied van gitaar in Midden Nederland, electrische gitaar kopen Almere, high end elektrische gitaren kopen in het Gooi, Maybach : Duitse degelijkheid : puur speelplezier : authentieke feel : luxe high end gitaren.