Gitaarwinkel Utrecht

Muziekwinkel Utrecht - Gitaar kopen Utrecht

De gitaar-speciaalzaak Gooise-Gitaren.nl heeft een winkelpand in Bussum, direct naast het station. Op ongeveer 20 minuten met de trein van station Utrecht Centraal. 

Gitaar kopen in de buurt van Utrecht? Kom naar Bussum en vind daar de leukste muziekwinkel in de buurt van Utrecht!

Gooise-Gitaren.nl is de website van de gelijknamige muziekwinkel in Bussum. Vanuit ons winkelpand aan de Stationsweg 40 in Bussum, naast het NS-station Naarden-Bussum verkopen wij een breed assortiment van voordelige en kwalitatieve gitaren en een mega groot aanbod van gitaar-accessoires. En staat onze gitaartechnicus vier dagen per week voor je klaar! De winkel is open van maandag tot en met zaterdag en heeft elke vrijdag koopavond.

Op zo'n twintig minuten rijden met de trein vanaf het station Utrecht Centraal zit onze winkel direct bij het station van Naarden-Bussum. En vanaf station Naarden-Bussum zitten wij op nog geen minuut lopen!

Liever met de auto? Onze winkel ligt op ongeveer twintig minuten rijden van Utrecht. Via de A27 ben je er zo! En onze winkel heeft altijd ruim voldoende parkeerplek voor de deur! Voor 1 euro sta je bij ons een uur geparkeerd terwijl jij lekker je nieuwe gitaar uitprobeert.

Onze winkel heeft een groot aanbod van voordelige gitaren voor beginners, gemiddelde speler maar ook voor gevorderden. Gooise-Gitaren.nl biedt veel grote merken voor lage prijzen. Wij hebben een webshop en bieden de laagste prijsgarantie! Ook in de winkel!

Dus waarom meer betalen? En gebruik maken van goede service, een kop goede koffie, gezelligheid en het juiste advies! Op een steenworp afstand gelegen van het altijd muzikale Utrecht!

Muziekwinkel Utrecht, Gitaar kopen Utrecht, electrische gitaar kopen in de buurt van Utrecht, klassieke gitaar kopen Utrecht, kindergitaar in omgeving Utrecht kopen, basgitaar in Utrecht kopen, winkel met gitaren in Utrecht, muziekwinkel die drumstellen verkoopt in buurt Utrecht, gitaarreparatie Utrecht, Fender gitaar kopen Utrecjt, Martin akoestische gitaar kopen in de buurt van Utrecht, muziekwinkel onder de rook van de Dom, gitaartechnicus in de buurt van Zeist, de Bilt, Groenekan, Soest, Baarn, Hilversum en Bussum, gitaarreparatie Hilversum, Bussum, Almere, Amersfoort, Utrecht, Loosdrecht, Kortenhoef, s' Graveland, versterkerreparatie midden Nederland, Gooise-Gitaren.nl in Bussum is het juiste adres.

Gitaarwinkel Utrecht, muziekwinkel Utrecht