Homestead akoestische gitaren

 

Custom built high end akoestische western-gitaren op maat gemaakt! Gooise-Gitaren.nl preferred Homestead dealer voor regio Midden Nederland. Kom vooral langs onze gezellige winkel in Bussum en overtuig jezelf van deze topgitaar. Alle gitaren komen perfect afgesteld met hardcase en krijgen een afstelbeurt mee met de geldigheid van een jaar na aankoop.

Homestead akoestische high end western gitaren worden handgemaakt naar Nederlands ontwerp in Bandung Indonesië. De liefde voor gitaar was het vertrekpunt om met passie voor muziek iets bijzonders te creëren. Gooise-Gitaren.nl in Bussum is preferred dealer van Homestead en heeft voor de regio midden Nederland altijd een selectie van deze prachtige custom made western gitaren op voorraad. Deze gitaren kunnen naar hartelust uitgeporbeerd worden in een gezellige informele setting. En altijd in gezelschap van een gitaartechnicus die ter plekke de gitaar naar wens kan afstellen.

Naast de Homestead gitaren die voorradig zijn in de winkel in Bussum, bestaat ook de mogelijkheid om samen met de klant een eigen gitaar samen te stellen naar wens. Zoals de inlay in het fretboard en een custom naam in de headstock. Of de combinatie van diverse opties als electronica en model-soort.

De Homestead western gitaren mogen zich inmiddels tot een van de beste gitaren ter wereld rekenen met ongelooflijk veel volume, sustain en expressie. Een gitaar die er ook nog geweldig uitziet. Diverse experts in Nederland zoals George Kooymans van de Golden Earring hebben bijgedragen en meegedacht over deze lijn high end custom made gitaren. En inmiddels zijn een aantal gitaren door maandblad de Gitarist onder de loep genomen waarbij de gitaren steeds de maximale vijf sterren verworven. Homestead kiest standaard voor het allerbeste hout voor zijn bovenbladen, namelijk Adirondack (Picea Rubens) AAA. Deze rode spar is alleen te vinden in het oosten van de VS en Canada en is harder dan andere sparrenbomen als Sitka en Engelmann. Adirondack staat daardoor voor meer volume, expressie en een langere sustain.

Geïnteresseerd? Kom vooral langs onze gezellige winkel in Bussum, direct naast station Naarden-Bussum, met voldoende parkeerruimte voor de deur, goede espresso, een vakkundig team van medewerkers tot je dienst en overtuig jezelf van deze top gitaren!

Homestead Grand Auditorium akoestische western gitaar

High end akoestische western gitaar met electronica van Homestead Grand Auditorium-model Naturel

Bestel

Homestead Danny Vera Jumbo akoestische gitaar

Homestead Danny Vera Jumbo Black All Solid - akoestische gitaar met LR Baggs

Nu Summer Sale : Tijdelijk in prijs verlaagd naar 2499,- euro

Bestel