lesboek_gitaar_voor_beginners_1

Lesboek Gitaar voor beginners

Gitaar voor Beginners - lesboek - Aanbieding : nu slechts € 12,95. Alles wat je moet weten om gitaar te leren spelen. Meer dan 200 oefeningen en tips. Complete gids met mooie en duidelijke illustraties en cd! Alle theorie helder en duidelijk uitgelegd. Ook goed geschikt om de kennis weer even op te frissen wanneer je het gitaarspel weer op wilt pakken!

 

Gitaar voor Beginners: Alles wat je moet weten om gitaar te leren spelen!

Leer verschillende stijlen spelen - Alle belangrijke akkoorden - Neem je eigen muziek op - De beste apps - Meer dan 200 oefeningen en tips

Het leren beheersen van een muziekinstrument is een spannende uitdaging, zeker als je een beperkte of helemaal geen muzikale achtergrond hebt. Gitaar voor beginners helpt je om deze basis te leggen en meteen aan de slag te gaan met een gitaar. Binnen de kortste keren speel jij de eerste liedjes op je eigen gitaar.

De basisbeginselen van het gitaarspel
In eerste instantie is het soms echter lastig om een goed begin te maken, en daarom hebben we deze gids geschreven. We nemen je bij de hand vanaf de eerste stappen: het kiezen van je gitaar en de uitrusting. Vervolgens beginnen we bij de absolute basis, zoals de juiste houding bij het spelen en de beste manier om je snaren aan te slaan.

   

De gitaartechniek
Vervolgens verlegt Gitaar voor beginners de focus naar de techniek. We laten zien hoe je de basisakkoorden moet spelen en geven je tips voor het tokkelen. Ook komt het gebruik van je tablet of smartphone aan de orde, bijvoorbeeld voor het opnemen van je gitaarspel. We leggen ook uit hoe je je pc of mac kunt gebruiken om je eigen nummers op te nemen.

Notatie en stijlen
We besteden natuurlijk ook aandacht aan het lezen van tablatuur en muziekschrift. Als je met bekende nummers mee wilt kunnen spelen, is het van belang dat je de notatie begrijpt die veel gitaristen gebruiken. Iedere gitarist speelt natuurlijk het liefst in een bepaalde stijl. We geven suggesties om tot een bepaalde sound te komen, van rock en metal tot jazz en meer.

  

Handige overzichten met akkoord en een CD-rom vol audio- en videobestanden
In onze helpdesk beantwoorden we alle vragen waar je als beginnende gitarist mee kunt zitten. Aan het einde vind je een handig overzicht waarin je snel akkoorden kunt opzoeken. En alsof dat niet genoeg is, krijg je een gratis cd vol met handige audio- en videobestanden die je helpen de technieken onder de knie te krijgen. De videobeelden helpen je om de juiste bewegingen aan te leren en ook de goede sound te vinden van je gitaar. Je vindt de verwijzingen ‘Probeer het zelf’ terug door de hele gids. Gitaar voor beginners is de ideale start voor iedereen die een muziekinstrument wilt gaan spelen.

Gitaar voor beginners lesboek

Het complete lesboek voor beginnende gitaristen
Bestel