tanglewood akoestische western gitaar kopen almere utrecht amersfoort 2

Akoestische gitaren van Tanglewood

Tanglewood Guitars is een Brits gitaarmerk dat ontstaan is aan het einde van de twintigste eeuw wat als doel heeft om betaalbare instrumenten te leveren voor een bepekt budget. De gitaarbouwers van Tanglewood streven er daar bij dat de klanten echt waar voor hun geld krijgen.

 De meeste ontwerpen zijn gebaseerd op traditionele instrumenten die voortborduren op kwaliteit uit vervlogen jaren. De Tanglewood Crossroads serie is daar een goed voorbeeld van. Gebaseerd op de jaren authentieke jaren dertig gitaren uit de missisippi delta goed gebaseerd op blues en traditional muziek. Verder heeft het merk een groot aantal andere betaalbare lijnen als de Roadster en Evolution, waarvan er binnenkort nog meer op onze website komen te staan. Staat een model wat je zoekt niet op onze site? Vraag ernaar in de winkel. We kunnen bijna alles van Tanglewood voor je in huis halen met een redelijk snelle levertijd.

Via deze website bestel je de Tanglewood gitaren van boven de €150,- zonder verzendkosten binnen Nederland. Waarna de gitaar binnen drie werkdagen thuisbezorgd wordt via de kwaliteits-levering van UPS met track-trace. Of kom gewoon gezellig bij onze winkel kijken en neem het instrument dezelfde dag nog mee naar huis! Ons adres is Stationsweg 40, 1404 AP in Bussum. De winkel is direct naast het NS-Station Naarden-Bussum. Met voldoende parkeerplek voor de deur.

Tanglewood Crossroads akoestische western gitaar

Tanglewood TWCR O Whiskey Barrel Burst Satin

Bestel

Tanglewood Crossroads akoestische western gitaar

Tanglewood TWCR D Whiskey Barrel Burst Satin

Bestel

Tanglewood Crossroads semi-akoestische gitaar

Tanglewood TWCR O E Whiskey Barrel Burst Satin

Bestel

Tanglewood Crossroads semi-akoestische gitaar

Tanglewood TWCR D E Whiskey Barrel Burst Satin

Bestel

Tanglewood Roadster semi-akoestische gitaar - naturel

Tanglewood westerngitaar met electronica TWR SFCE Natural Satin

Bestel

Tanglewood Evolution IV akoestische western gitaar

Akoestische westerngitaar van Tanglewood - Sunburst
Bestel

Tanglewood Crossroads akoestische western gitaar kopen, Tanglewood Crossroads semi-akoestische western gitaar kopen, Tanglewood Evolution IV akoestische gitaar, Semi-akoestische gitaar van Tanglewood Roadster kopen in Bussum bij Hilversum, Huizen en Amersfoort.