prs acoustic se a10 e mahonie akoestische gitaar kopen bussum almere amsterdam7

Akoestische gitaren van PRS

Paul Reed Smith (PRS) is een bekende Amerikaanse gitaarbouwer die naast hele goede electrische gitaren van hoge kwaliteit ook hoge ogen gooit met het produceren van akoestische gitaren.

De akoestische gitaren van PRS bieden een zeer strak uiterlijk en hebben een hele degelijke bouw. PRS staat er om bekend alleen hout van hoge kwaliteit te gebruiken. Kenmerkend voor deze gitaren zijn de specifieke headstock en de vogels in het fretboard.

Gooise-Gitaren.nl is PRS SE Dealer en verkoopt alle gitaren uit de SE Serie van PRS. Met name de nieuwe serie Angelicus A20E zijn momenteel erg in trek bij een groot aantal gitaristen wereldwijd. Verder ook leverbaar alle anders modellen zoals de A40E of de PRS A50E Als dealer hebben wij altijd voldoende PRS SE Series akoestische gitaren op voorraad en kunnen we de gitaren die niet op onze website staan sowieso voor je bestellen! Deze gitaren zijn kwalitatief erg sterk voor een hele scherpe prijs. In vergelijking met bijvoorbeeld de gitaren van Epiphone van Gibson is de prijs kwaliteit-verhouding net even meer in balans. Gitaren via de website besteld worden zonder verzendkosten binnen Nederland en binnen drie dagen thuisbezorgd via de kwaliteits levering van UPS met track trace. Of kom gewoon even bij onze winkel kijken, probeer de gitaar rustig even uit en neem het instrument dezelfde dag nog mee naar huis! Ons adres is Stationsweg 40, 1404 AP in Bussum. De winkel is direct naast het NS-Station Naarden-Bussum. Met voldoende parkeerplek voor de deur.

Semi-akoestische gitaar van PRS SE A 40 E

Akoestische gitaar met electronica van PRS - Massief inclusief PRS hardcase

PRS SE A50E Vintage Sunburst

PRS SE akoestische westerngitaar met electronica A50 E Vintage Sunburst VS inclusief PRS hardcase
Bestel

PRS Acoustic, PRS akoestische gitaar kopen, PRS SE Angelicus, PRS SE A10E mahonie gitaar, Angelicus Mahogony acoustic guitar PRS SE AX 20 E akoestische western gitaar met electronica, PRS SE Angelus X 40 E, PRS SE AX 40E akoestische gitaar van PRS kopen.