nieuw vinyl kopen in bussum lp kopen huizen muziek op vinyl hilversum

Nieuw vinyl - LP - CD kopen

Gooise-Gitaren.nl verkoopt nieuw en oud vinyl in de winkel. We hebben in de winkel naast het station Naarden-Bussum een aantal bakken met LP's staan. Voornamelijk de klassieke albums die we zelf goed vinden en die je volgens ons gewoon moet hebben. Maar ook zo nu en dan de nieuwe albums van nieuwe artiesten die op dit moment hoge ogen gooien in de clubscène. Veel aandacht voor Nederlands en Belgisch talent. Nieuwe muziek van eigen bodem. Verder kunnen we alle LP's voor je bestellen. Kom langs in de winkel en bestel bij ons het nieuwe album van je favoriete band. Gemiddeld een week later hebben we de plaat voor je in de winkel.

Vinyl is op dit moment helemaal terug van weggeweest. Als geluidsdrager is het de enige die wereldwijd weer in de stijgende lijn zit. Lp's zijn hot en klinken vaak gewoon beter met een goede platenspeler. Vinyl is vintage. Vinyl is het slowfood van de muziek waarbij je de tijd neemt om te genieten. Woon je niet in de buurt van de winkel of heb je geen tijd? Met maar €4,95 verzendkosten verzenden we de LP's via aangetekende post van UPS! Met track trace via de e-mail. Verzenden naar België kost € 11,95.

Bestel je voor een bedrag van boven de €150,- binnen Nederland, dan betaal je helemaal geen verzendkosten! Wil je iets bestellen wat niet op de website staat? Kom dan gewoon even langs in de winkel.Ook wanneer je de LP's direct mee naar huis wil nemen kom dan gewoon even bij de winkel kijken. Ons adres is Stationsweg 40, 1404 AP in Bussum. De winkel is direct naast het NS-Station Naarden-Bussum. Met voldoende parkeerplek voor de deur.

Led Zeppelin I Remastered

Led Zeppelin I - nieuw remasterd 180 grams vinyl

Led Zeppelin III Remastered

Led Zeppelin III - nieuw remasterd 180 grams vinyl

Led Zeppelin II Remastered

Led Zeppelin II - nieuw remasterd 180 grams vinyl

Typhoon - Lobi Da Basi

LP Lobi Da Basi van Nederlandse rapper Typhoon

Foo Fighters - Sonic Highways

LP Sonic Highways van Foo Fighters 180 grams vinyl

Jimi Hendrix - Band of Gypsies

LP Band of Gypsies van Jimi Hendrix 180 grams vinyl

Neil Young - Harvest

LP Harvest van Neil Young 180 grams vinyl
Led Zeppelin I remasterd 180 grams vinyl - Led Zeppelin II remastered 180 grams vinyl - Led Zeppelin III remasterd 180 grams vinyl - Led Zeppelin IV remastered 180 grams vinyl - Led Zeppelin Houses of the Holy remastered 180 grams vinyl - Led Zeppelin Prescense remastered 180 grams vinyl -