reisgitaar martin gretsch fender kopen

Reisgitaren

Gooise-Gitaren.nl verkoopt een selectie van kleine maat akoestische steelstring en electrische gitaren van bekende merken om mee op reis te nemen. De bekendste reisgitaren zijn de Little Martins. Kleine gitaren met een grote sound. Goed bekend staande uitvoeringen zijn de LXM, de LX1 en de LXME en de LXM1E en de LXME Ed Sheeran van de Amerikaanse gitaarbouwer Martin. Verder verkopen we ook een mooie selectie van kleine Fender gitaren en kleine gitaren van Gretsch, de zogenaamde Jim Dandy. Zowel in bruin sunburst als in limited edition blauw/groen te verkrijgen. Sinds kort hebben we ook een kleine electrische gitaar aan ons assortiment toegevoegd. De Tripper reisgitaar is een stukje vakwerk en heel makkelijk voor concerten on the road of om mee op reis te nemen. Bijna alle reisgitaren komen met een sterke tas. En anders is deze nog los te verkrijgen,

Wil je dat we het instrument voor je opsturen? Via aangetekende verzending met track-trace via UPS komt dat altijd goed. Met maar € 9,95 verzendkosten! Verzenden naar België kost € 11,95. Bij bestellingen boven de €150,- binnen Nederland betaal je geen verzendkosten! Of kom gewoon bij onze winkel kijken ,. probeer het instrument eerst even uit en neem het meteen mee naar huis! Ons adres is Stationsweg 40, 1404 AP in Bussum. De winkel is direct naast het NS-Station Naarden-Bussum. Met ruim voldoende parkeerplek voor de deur.

Fender driekwart steelstring reisgitaar - Naturel Aghatis

Akoestische steelstring western gitaar van Fender in driekwart maat
Bestel

Gretsch Jim Dandy driekwart steelstring reisgitaar - Donkerbruin

Akoestische steelstring western gitaar van Gretsch in driekwart maat
Bestel

Martin backpacker akoestische gitaar steelstring (massief)

Backpacker akoestische gitaar met stalen snaren en tas van Martin
Bestel

Baby Taylor BT1 akoestische gitaar

Baby Taylor BT1 akoestische reisgitaar
Bestel

Little Martin akoestische reisgitaar - naturel - (HPL)

Akoestische reisgitaar met stalen snaren en tas van Martin - Martin LX1
Bestel

Copy of Baby Taylor BT1e akoestische reisgitaar met electronica

Baby Taylor BT1e akoestische reisgitaar met electronica

Bestel

Baby Taylor BT1e akoestische reisgitaar met electronica

Baby Taylor BT1e akoestische reisgitaar met electronica

Bestel

Little Martin LX1E semi-akoestische reisgitaar - Massief Sitka

Akoestische steelstring western reisgitaar van Martin met electronica - Martin LX1E
Bestel
Fender acoustic steelstring reisgitaar - Little Martin LXM reisgitaar - Little Martin LX1E reisgitaar - Fender reisgitaar steelstring - Gretsch Jim Dandy Limited Edition Seafoam Green reisgitaar - Driekwart gitaar met stalen snaren van Fender, Gretsch, Jim Dandy reisgitaar Gretsch, Martin Backpacker reisgitaar, Little Martin LXME semi-akoestische reisgitaar, Little Martin LX1 massief bovenblad reisgitaar kopen.