Gitaar-snaren

Gooise-Gitaren.nl verkoopt een sterke selectie gitaarsnaren voor de akoestische, klassieke en electrische gitaar. En heeft daarnaast een selectie snaren voor kindergitaren.

Wij verkopen de merken D addario, Ernie Ball en La Bella.

Het is altijd aan te raden om bij de aankoop van een gitaar een extra setje snaren aan te schaffen.

Bij bestellingen boven de € 150,- binnen Nederland betaal je geen verzendkosten!

Wil je alleen een setje snaren kopen en geen andere items? Dan raden we je aan om een je snarenset te kopen bij de website www.plectrum-online.nl Daar is het aanbod van gitaarsnaren veel groter en betaal je bij het kopen van een setje snaren namelijk maar €2,95 aan handlings/verzendkosten.

Wil je alleen een setje snaren kopen en geen andere items? Dan raden we je aan om een je snarenset te kopen bij de website www.plectrum-online.nl Daar is het aanbod van gitaarsnaren veel groter en betaal je bij het kopen van een setje snaren namelijk maar €2,95 aan handlings/verzendkosten.

Bij Gooise-Gitaren.nl worden alle producten standaard binnen drie werkdagen via aangetekende pakketservice met track-trace van UPS geleverd.

Wil je advies welke snaren op je gitaar moeten? Kom gewoon bij onze winkel kijken. Ons adres is Stationsweg 40, 1404 AP in Bussum. De winkel is direct naast het NS-Station Naarden-Bussum.