Sire Marcus Miller basgitaren

Sire Marcus Miller basgitaren


De Sire by Marcus Miller basgitaren zijn stuk voor stuk hoogwaardige instrumenten.

Marcus Miller is een Amerikaanse bassist en producer. Hij verscheen op meer dan 400 platen als bassist en werkte mee aan liedjes van onder andere Joe Sample, McCoy Tyner, Bill Withers, Elton John, Bryan Ferry, Jay-Z en LL Cool J. In zijn beginjaren speelde Miller via zijn vader in de band van de bekende trompetist Miles Davis. Marcus Miller heeft in samenwerking met het Amerikaanse merk Sire een compleet nieuwe lijn van elektrische basgitaren uitgebracht. De Sire by Marcus Miller elektrische basgitaren komen zowel in een passieve variant, waarbij de pick-ups niet versterkt worden door een batterij als in een actieve variant, waarbij de elementen versterkt worden al in de gitaar. De bassen van Sire zijn zowel in jazzbass variant als in p-bass variant verkrijgbaar. Er zijn naast de standaard 4-snarige bassen ook 5-snarige bassen. Evenals fretloze bassen.

De bassen van Marcus Miller zijn er in de klassieke jazzbas variant maar ook in de precision variant. Kortom : een hele mooie basgitaar met ontzettend veel mogelijkheden voor een degelijke prijs- kwaliteitverhouding. Zie je een bepaald model van Sire by Marcus Miller basgitaar niet op onze site staan, dan kunnen we die wel voor je in huis halen. Wij zijn authorized dealer van dit mooie basmerk maar hebben niet alle modellen op de site of in de winkel staan. Als authorized Sire dealer kunnen we wel alle modellen van deze basgitaren voor je leveren en dat dan inclusief de service die je van ons als speciaalzaak gewend bent. Gooise-Gitaren in Bussum is de gitaarwinkel voor Midden en Noord Nederland en biedt de beste service voor de beste prijs!


Sire Marcus Miller basgitaar Tobacco Sunburst

Sire Marcus Miller jazz bas gitaar Tobacco Sunburst, passieve elementen

Sire Marcus Miller V5 A4 Naturel basgitaar

Sire Marcus Miller V5 A4 Naturel jazz basgitaar met passieve elementen.

Sire Marcus Miller V7 A4 Black basgitaar

Sire Marcus Miller V7 A4 Black jazz basgitaar met actieve elementen en uitgebreide toonregeling.

Sire Marcus Miller V7 A4 Tobacco Sunburst actieve basgitaar

Sire Marcus Miller V7 A4 Tobacco Sunburst actieve jazz basgitaar met uitgebreide toonregeling

Sire Marcus Miller P7 A4 Black actieve precision basgitaar

Sire Marcus Miller P7 A4 Black actieve precision basgitaar met uitgebreide toonregeling

Sire Marcus Miller V7 2nd Gen Series actieve basgitaar sherwood green metallic

Sire Marcus Miller V7 2nd Gen Series actieve jazz basgitaar sherwood green metallic maple fretboard

De Sire by Marcus Miller basgitaren zijn stuk voor stuk hoogwaardige instrumenten. Marcus Miller is een Amerikaanse bassist en producer. Hij verscheen op meer dan 400 platen als bassist en werkte mee aan liedjes van onder andere Joe Sample, McCoy Tyner, Bill Withers, Elton John, Bryan Ferry, Jay-Z en LL Cool J. In zijn beginjaren speelde Miller via zijn vader in de band van de bekende trompetist Miles Davis. Marcus Miller heeft in samenwerking met het Amerikaanse merk Sire een compleet nieuwe lijn van elektrische basgitaren uitgebracht.

De Sire by Marcus Miller elektrische basgitaren komen zowel in een passieve variant, waarbij de pick-ups niet versterkt worden door een batterij als in een actieve variant, waarbij de elementen versterkt worden al in de gitaar. De bassen van Sire zijn zowel in jazzbass variant als in p-bass variant verkrijgbaar. Er zijn naast de standaard 4-snarige bassen ook 5-snarige bassen. Evenals fretloze bassen.

De bassen van Marcus Miller zijn er in de klassieke jazzbas variant maar ook in de precision variant. Kortom : een hele mooie basgitaar met ontzettend veel mogelijkheden voor een degelijke prijs- kwaliteitverhouding. Zie je een bepaald model van Sire by Marcus Miller basgitaar niet op onze site staan, dan kunnen we die wel voor je in huis halen. Wij zijn authorized dealer van dit mooie basmerk maar hebben niet alle modellen op de site of in de winkel staan.

Als authorized Sire dealer kunnen we wel alle modellen van deze basgitaren voor je leveren en dat dan inclusief de service die je van ons als speciaalzaak gewend bent. Gooise-Gitaren in Bussum is de gitaarwinkel voor Midden en Noord Nederland en biedt de beste service voor de beste prijs! Marcus Miller Sire, Sire Marcus Miller, basgitaar van Sire, actieve basgitaar Sire, passieve basgitaar Sire, basgitaren van Marcus Miller, basgitaren van Sire, Sire Marcus Miller basgitaren.