Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Klassieke gitaren

De klassieke of Spaanse gitaar is de gitaar die aan de oorsprong stond van alle andere versies van de akoestische gitaar.

Het klankgat wordt soms versierd met een rozet, wat een restant is van de Moorse invloed op de gitaar-ontwikkeling.

Gooise-Gitaren.nl is officieel leverancier van kwaliteitsmerken als Alhambra, Esteve, A.Martinez, Valencia, Santoz y Mayor, Takamine en Salvador Cortez.

Wij bieden voordelige startersgitaren voor een budgetprijs, maar hebben ook in het hogere segment een uitgebreide selectie van massief houten klassieke gitaren met of zonder electronica.

De meest exclusieve gitaren komen met een speciale actie luxe gitaarkoffer.

Met maar € 9,95 verzendkosten! Verzenden naar België kost € 11,95. Bij bestellingen boven de € 150,- binnen Nederland betaal je geen verzendkosten!

Wij leveren al onze producten standaard binnen drie werkdagen via aangetekende pakketservice met track-trace van UPS.

Of kom gewoon bij onze winkel kijken en neem het instrument dezelfde dag nog mee naar huis! Ons adres is Stationsweg 40, 1404 AP in Bussum. De winkel is direct naast het NS-Station Naarden-Bussum. Met voldoende parkeerplek voor de deur.

!
A. Martinez
23092

Klassieke gitaar pack - Natural - SALE -

Basis klassieke gitaar van A.Martinez met tas en stemfluit

Klassieke gitaar. Merk: A. Martinez. Grootte: full size. Afwerking: natural finish. Wordt geleverd met: gitaartas en stemfluit in een full colour box.

A. Martinez
23815

Klassieke gitaar pack - Zwart - SALE -

Basis klassieke gitaar van A.Martinez met tas en stemfluit

Klassieke gitaar. Merk: A. Martinez. Grootte: full size. Afwerking: natural finish. Wordt geleverd met: gitaartas en stemfluit in een full colour box.

Valencia
26623

Klassieke Spaanse gitaar met gigbag

Spaanse Klassieke Gitaar - Uitvoering Valencia

Gitaarpack met klassieke Spaanse gitaar, full size, naturel, met VCB-300 gigbag en DVD. Mensuur : 650mm, topkam: 52mm, top, zij en achterblad: lindehout, nek: nato, toets en brug: hardhout, brugzadel : Nubone.

Santos y Mayor

Klassieke gitaar student series massief fichte - SALE -

Student series klassieke gitaar van Santos y Mayor

Klassieke gitaar met een massief Fichte bovenblad. Rug:linde. Zijwanden:beuk. Hals:Esdoorn. Chrome stemmechanieken. D'addario snaren. Voor startende en gevorderde gitaarstudent. Van € 199,- voor slechts € 159,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.

Klassieke gitaar - massief ceder bovenblad

Gomez Estudiante Spaanse gitaar met massief ceder bovenblad

Klassieke Spaanse studiegitaar van Gomez met massief cederhoutenbovenblad. Model : Estudiante. 4/4 maat. Bovenblad: Massief Ceder. Zij- en achterkant: Sapelehout. Binding: Esdoornhout. Mensuur: 66 cm. Zeer mooie studiegitaar. Adviesprijs: 202,41 nu bij Gooise-Gitaren.nl in de SALE voor slechts € 149,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.

Salvador Cortez
35703

Klassieke gitaar - Ceder - Aghatis

Spaanse Klassieke gitaar van Salvador Cortez
Klassieke gitaar van Salvador Cortez. Cederhouten bovenblad. Aghatis zij- en achterkant. Instapmodel klassieke gitaar 4/4 maat. Nu van € 199,- voor € 159,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.
Salvador Cortez
29783

Klassieke gitaar massief ceder - TIP -

Klassieke gitaar van Salvador Cortez met masssief bovenblad.

Klassieke gitaar, massief ceder bovenblad, sapel zij- en achterblad, mensuur: 650 mm. Benen brugzadel en topkam, Savarez strings. Kwaleitsgitaar voor beginners en gevorderden. Nu van € 279,- voor € 229,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.

 

Salvador Cortez
34631

Klassieke gitaar - massief ceder - zwart

Spaanse Klassieke gitaar van Salvador Cortez - zwart

Klassieke gitaar van Salvador Cortez. Massief cedehouten bovenblad. Sapele-mahonie zij- en achterkant. Uitvoering: zwart. Kwaliteit van € 299,- voor € 249,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.
Takamine
0736021394162

Takamine Klassieke gitaar (massief spruce)

Spaanse klassieke gitaar van Takemine - Spruce - mahonie

Klassieke gitaar van Takamine met Massief spruce bovenblad. Zijkant en achterkant van mahonie. Hals: Mahonie. Fretboard: Rosewood. Een topkam en brug van van synthetisch been. Stemmechaniek van chrome met witte parel knoppen. De instapper van topmerk Takamine. Nu bij Gooise-Gitaren.nl van € 289,- voor € 249,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.

Salvador Cortez
29787

Klassieke gitaar - Massief sparrenhout

Spaanse Klassieke gitaar van Salvador Cortez - naturel sparren

Klassieke gitaar van Salvador Cortez. Massief sparrenhouten bovenblad. Bubinga zij- en achterkant. Benen brugzadel en bovenkam. Savarez snaren. Nu van € 299,- voor € 259,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.

Salvador Cortez
34632

Klassieke gitaar massief ceder met electronica

Pro klassieke gitaar met electronica van Salvador Cortez

Klassieke gitaar van Salvador Cortez. Massief ceder bovenblad, sapele-mahonie zij- en achterkant, Fisman ISY-201 electronics. Cutaway model. Kwaliteit voor een mooie prijs! Nu van € 319,- voor slechts € 289,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.

Salvador Cortez
29790

Klassieke gitaar massief Ceder - Palissander

Spaanse Klassieke gitaar van Salvador Cortez - Ceder-Palissander
Klassieke gitaar van Salvador Cortez. Massief cederhouten bovenblad. Palissander zij- en achterkant. Benen brugzadel en bovenkam. Savarez snaren. Van € 389,- voor € 349,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.
Alhambra
0856044006016

Klassieke gitaar Alhambra 1C naturel

Alhambra klassieke Spaanse gitaar (massief)

Spaanse gitaar gemaakt in Spanje met massief cederhouten bovenblad en mahonie zij- en achterkant. Alhambra klassieke gitaar model: 1C. Kleur: naturel. Houtsoort toets palissander (rosewood) Topkambreedte: 52 mm (2.05 inch. Van € 399,- voor € 359,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.

Salvador Cortez
29792

Klassieke gitaar - massief ceder - met luxe koffer

Spaanse klassieke gitaar van Salvador Cortez - Actie met koffer
Klassieke gitaar van Salvador Cortez. Massief cederhouten bovenblad. Palissander zij- en achterkant. Benen brugzadel en bovenkam. Savarez snaren. Actie met luxe gitaarkoffer. Van € 429,- voor € 379,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.
Takamine
0799493251203

Klassieke gitaar van Takamine met electronica (massief spruce)

Spaanse klassieke gitaar van Takamine - Spruce - Mahonie

Klassieke gitaar van Takamine met Massief spruce bovenblad. Zijkant en achterkant van mahonie. Hals: Mahonie. Fretboard: Rosewood. Een topkam en brug van van synthetisch been. Stemmechaniek van chrome met witte parel knoppen. Met cutaway en kwalitatief hoogwaardig Takamine electronica ingebouwd. De instap semi-akoestische gitaar van topmerk Takamine. Nu bij Gooise-Gitaren.nl van € 449,- voor € 389,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.

 

Alhambra
0856044006092

Klassieke gitaar Alhambra 2C naturel - massief

Alhambra 2C klassieke Spaanse gitaar

Spaanse gitaar gemaakt in Spanje met massief cederhouten bovenblad en mahonie zij- en achterkant. Alhambra klassieke gitaar model: 2C. Kleur: naturel. Houtsoort toets palissander (rosewood) Topkambreedte: 52 mm Dit model heeft een verbeterde bracing. Het bovenblad is voorzien van vijf zangbalken. De zijkant heeft een extra binding rond het onderblad. Van € 439,- voor € 389,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.

Klassieke Spaanse gitaar -massief ceder-handgemaakt

Spaanse klassieke gitaar van Esteve met Mahonie zij- achterkant

Klassieke gitaar gebouwd in Spanje met een massief ceder houten bovenblad en zij- en achterkant van gevlekt en gelamineerd mahoniehout. De Neck is van Afrikaans mahoniehout. Het fretboard is van Indian Rosewood. Een hele knappe studentengitaar gebouwd in Spanje. Esteve 1 nu voor slechts € 399,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.

 

Takamine
736021393837

Klassieke gitaar van Takamine met electronica (massief sparren)

Spaanse klassieke gitaar met electronica massief sparren - NAT

Klassieke gitaar van Takamine met Massief sparren bovenblad. Zijkant en achterkant van mahonie. Hals: Mahonie. Fretboard: Rosewood. Een topkam en brug van van synthetisch been. Stemmechaniek van chrome met witte parel knoppen. Met cutaway en kwalitatief hoogwaardig Takamine electronica ingebouwd. De instap semi-akoestische gitaar van topmerk Takamine. Nu bij Gooise-Gitaren.nl van € 529,- voor € 469,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.

 

Takamine
0736021393783

Klassieke gitaar van Takamine met electronica - zwart (massief sparren)

Spaanse klassieke gitaar met electronica massief sparren - BLACK

Klassieke gitaar van Takamine met Massief sparren bovenblad. Kleur: Zwart. Zijkant en achterkant van mahonie. Hals: Mahonie. Fretboard: Rosewood. Een topkam en brug van van synthetisch been. Stemmechaniek van chrome met witte parel knoppen. Met cutaway en kwalitatief hoogwaardig Takamine electronica ingebouwd. De instap semi-akoestische gitaar van topmerk Takamine. Nu bij Gooise-Gitaren.nl van € 539,- voor € 479,-Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.

Klassieke Spaanse gitaar -massief ceder-handgemaakt

Spaanse klassieke gitaar van Esteve met Pallisander zij- achterkant

Klassieke gitaar gebouwd in Spanje met een massief ceder houten bovenblad en zij- en achterkant van gelamineerd pallisander / Indian Rosewood. De Neck is van Afrikaans mahoniehout. Het fretboard is van Indian Rosewood. Een hele degelijke klassieke gitaar gebouwd in Spanje. Echte kwaliteit voor een scherpe prijs. Nu Esteve 6 nu bij Gooise-Gitaren.nl van € 599,- voor slechts €519,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.

Salvador Cortez
29794

Klassieke gitaar - massief ceder - electronica - luxe koffer

Spaanse klassieke gitaar van Salvador Cortez met electronica en koffer
Klassieke gitaar van Salvador Cortez. Massief cederhouten bovenblad. Palissander zij- en achterkant. Benen brugzadel en bovenkam. Savarez snaren. Met cutaway. Fishman electronica. Actie met luxe gitaarkoffer. Van € 599,- voor € 539,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.
Takamine
736021393851

Klassieke gitaar met electronica van Takamine massief sparren (en pallisander zij- acherkant)

Spaanse klassieke gitaar van Takamine met electronica

Klassieke gitaar van Takamine met Massief sparren bovenblad. Zijkant en achterkant van rosewood / pallisander. Hals: Mahonie. Fretboard: Rosewood. Een topkam en brug van van synthetisch been. Stemmechaniek van chrome met witte parel knoppen. Met cutaway en kwalitatief hoogwaardig Takamine electronica ingebouwd. De instap semi-akoestische gitaar van topmerk Takamine. Nu bij Gooise-Gitaren.nl van € 619,- voor € 569,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.

Salvador Cortez
29800

Klassieke gitaar - massief sparren - mahonie - luxe koffer

Spaanse klassieke gitaar van Salvador Cortez - sparren - mahonie
Klassieke gitaar van Salvador Cortez. Massief sparrenhouten bovenblad.  Massief Mahoniehouten zij- en achterkant. Benen brugzadel en bovenkam. Savarez snaren. Actie met luxe gitaarkoffer. Van € 649,- voor € 579,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.

Klassieke Spaanse gitaar -massief ceder-handgemaakt

Spaanse klassieke gitaar van Esteve met Walnoten zij- achterkant

Klassieke gitaar gebouwd in Spanje met een massief ceder houten bovenblad en zij- en achterkant van gelamineerd walnotenhout. De Neck is van Afrikaans mahoniehout. Het fretboard is van Indian Rosewood. Een hele knappe klassieke gitaar gebouwd in Spanje. Echte kwaliteit voor een scherpe prijs. Esteve 5 nu bij Gooise-Gitaren.nl van € 609,- voor slechts € 589,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.

Salvador Cortez
29801

Klassieke gitaar - massief ceder - palissander - luxe kofffer

Spaanse klassieke gitaar van Salvador Cortez - ceder - palissander
Klassieke gitaar van Salvador Cortez. Massief cederhouten bovenblad. Palissander zij- en achterkant. Benen brugzadel en bovenkam. Savarez snaren. Actie met luxe gitaarkoffer. Van € 899,- voor € 789,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.
Salvador Cortez
29803

Klassieke gitaar - massief sparren - palissander - koffer

Spaanse klassieke gitaar van Salvador Cortez - sparren - palissander
Klassieke gitaar van Salvador Cortez. Massief sparrenhouten bovenblad. Palissander zij- en achterkant. Benen brugzadel en bovenkam. Savarez snaren. Actie met luxe gitaarkoffer. Van € 1099,- voor € 999,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.
Salvador Cortez
31893

Klassieke gitaar - massief ceder - 3-delig palissander - koffer

Spaanse klassieke gitaar van Salvador Cortez - ceder- palissander
Klassieke gitaar van Salvador Cortez. Massief cederhouten bovenblad. Massief palissander zijkanten. En 3-delig palissander achterkant. Benen brugzadel en bovenkam. Savarez snaren. Actie met luxe gitaarkoffer. Van € 1149,- voor € 1089,- Inclusief service en garantie en afstelbeurt van onze reparateur.