PRS S2 Singlecut Semi Hollow (USA) Nieuw!

PRS
0825362916192
Bestel
  • Beschrijving

PRS S2 Singlecut Semi-Hollow Guitar, Amber Sunburst

De PRS S2 Singlecut electrische gitaar is een nieuwe uitvoering van de tijdloze klassieker die PRS als sinds de jaren tachtig maakt in de fabriek van Paul Smith in Maryland USA. De S2 Singlecut Satin neemt het traditionele ontwerp en heeft er nu een nieuwe moderne stijl aan gegeven. De stijlvolle gloss finish en de electronica op de slagplaat zien er goed uit en de HFS en Vintage pickups klinken als een huis en zijn covered met chrome. Of je nu op het podium staat of thuis speelt of in de oefenruimte, deze gitaar van solid mahonie klinkt gewoon fantastisch!

Het geluid is warm en rond met genoeg power. Geschikt om rechtstreeks op de versterker aan te sluiten maar ook goed door een pedalboard. De humbucker pickups zijn clear and bedienen het hele spectrum van high gain punk en metal tot de lage bassige blues. Voorzien van push/pull tone control voor coil tapping. Een gitaar voor de speler die veel bereik en een sterk geluid wil hebben.

De gitaar komt afgesteld door een reparateur en met gratis servicebeurt. Compleet met authentieke PRS gevoerde gigbag. Nu alleen bij Gooise-Gitaren.nl voor slechts € 1989,- Dus ontzettend veel gitaar voor je geld!

S2 Singlecut Semi-Hollow

Maple Top, Semi-Hollow Body Dual Volume and Push/Pull Tone Controls PRS Adjustable Stoptail Bridge

SPECIFICATIONS

BODY : Top Wood Maple : Back Wood Mahogany NECK Number of Frets 22 Scale Length 25"

Neck Wood Mahogany Neck Shape Pattern Regular Neck Depth At The Nut 27/32” Width of Fretboard at the Body 2 1/4” Width of Fretboard at the Nut 1 21/32” Fretboard Wood RosewoodFretboard Inlay Birds

HARDWARE Bridge PRS Adjustable Stoptail Tuners PRS Low Mass Locking Hardware Type Nickel

ELECTRONICS  Treble Pickup #7 "S" Bass Pickup #7 "S" Controls Two Volume and Two Push/Pull Tone Controls w/ 3-Way Toggle Pickup Switch