PRS S2 Standard 22 - Satin - Mccarty Tobacco Burst (USA)

PRS
0825362 869399
Nu slechts
Bestel
  • Beschrijving

Paul Reed Smith Standard 22 S2 - SATIN - Mcarty Tobacco Burst electrische gitaar

De S2 Standard 22 Satin Mcarty Tobacco Burst electrische gitaar is een nieuwe uitvoering van de tijdloze klassieker die PRS als sinds de jaren tachtig maakt in de fabriek van Paul Smith in Maryland USA. De S2 Standard 22 Satin neemt het traditionele ontwerp en heeft er nu een nieuwe moderne stijl aan gegeven.

De gitaar is een echt werkpaard voor muzikanten die net even wat meer vragen van een electrische gitaar. Uitermate geschikt voor jamsessie's, de oefenruimte of in de studio. Een solid mahonie body and 22-frets mahonie neck. Het geluid is warm en rond met genoeg power. Geschikt om rechtstreeks op de versterker aan te sluiten maar ook goed door een pedalboard. 

De stijlvolle satin/matte finish en de electronica op de slagplaat zien er goed uit en de HFS en Vintage pickups klinken als een huis en zijn covered met chrome. Of je nu op het podium staat of thuis speelt of in de oefenruimte, deze gitaar van solid mahonie klinkt gewoon fantastisch!

De humbucker pickups zijn clear and bedienen het hele spectrum van high gain punk en metal tot de lage bassige blues. Voorzien van push/pull tone control voor coil tapping. Een gitaar voor de speler die veel bereik en een sterk geluid wil hebben. De gitaar komt afgesteld door een reparateur en met gratis servicebeurt. Nu alleen bij Gooise-Gitaren.nl voor slechts € 1295,- Compleet: ontzettend veel gitaar voor je geld!  

Body Wood Mahogany. Number of Frets 22. Scale Length 25". Neck Wood Mahogany. Fretboard Wood Rosewood. Fretboard Inlays Dots. Neck Shape Pattern Regular. Bridge PRS-Designed Tremolo. Tuners PRS S2 Locking Tuners. Hardware Type Nickel. Treble Pickup PRS S2 #7 Treble. Bass Pickup PRS S2 #7 Bass. Controls Volume and Push/Pull Tone Control w/ 3-Way Blade Switch.