PRS S2 Standard 24 - Satin - Mccarty Tobacco Burst (USA)

PRS
0825362 869412
Nu slechts
Bestel
  • Beschrijving

PRS S2 Standard 24 - SATIN - Mccarty Tobacco Burst electrische gitaar

De PRS Standard 24 Satin electrische gitaar is een nieuwe uitvoering van de tijdloze klassieker die PRS als sinds de jaren tachtig maakt in de fabriek van Paul Smith in Maryland USA. De S2 Standard 24 Satin neemt het traditionele ontwerp en heeft er nu een nieuwe moderne stijl aan gegeven. De stijlvolle satin/matte finish en de electronica op de slagplaat zien er goed uit en de HFS en Vintage pickups klinken als een huis en zijn covered met chrome. Of je nu op het podium staat of thuis speelt of in de oefenruimte, deze gitaar van solid mahonie klinkt gewoon fantastisch!

Het geluid is warm en rond met genoeg power. Geschikt om rechtstreeks op de versterker aan te sluiten maar ook goed door een pedalboard. De humbucker pickups zijn clear and bedienen het hele spectrum van high gain punk en metal tot de lage bassige blues. Voorzien van push/pull tone control voor coil tapping. Een gitaar voor de speler die veel bereik en een sterk geluid wil hebben. De gitaar komt afgesteld door een reparateur en met gratis servicebeurt. Compleet met authentieke PRS gevoerde gigbag. Nu alleen bij Gooise-Gitaren.nl voor slechts € 1229,-  Dus ontzettend veel gitaar voor je geld!

Body Wood Mahogany Number of Frets 24 Scale Length 25" Neck Wood Mahogany Fretboard Wood Rosewood Fretboard Inlays Dots Neck Shape Pattern Regular Bridge PRS-Designed Tremolo Tuners PRS S2 Locking Tuners Hardware Type Nickel Treble Pickup PRS S2 HFS Treble Bass Pickup PRS S2 Vintage Bass Controls Volume and Push/Pull Tone Control w/ 3-Way Blade Switch.