Fulltone Full Drive 3 effectpedaal

Fulltone
0676891000599
Bestel
  • Beschrijving

Full Drive 3 gitaar effectpedaal van Fulltone

Full-Drive3

De Full-Drive 2 is het meest succesvolle pedaal van Fulltone. Er zijn in de loop der tijd al zeker meer dan 150.000 stuks van deze ijzervreters verkocht.  Het is een veel gezien effect op de pedalboards vele pro's.

Fulltone heeft als enige een schakelaar die het Boost kanaal kan plaatsen voor of na de Overdrive. Wanneer je de boost erna zet wordt je geluid verhoogd met extra volume zodat het hard uit een mixt zal klinken. Als je de boost voor de Overdrive zet dan zal de vervorming aanzienlijk toenemen in plaats van dat het volume zal stijgen.

Verder zijn er drie schakelbare clipping modes. De "90's" originele 90's warme FD2-achtige intonatie. Met rijke mids en veel kleur. Dan de "Wide Asym"  een brede Asymmetrische klank voor een wat meer open en sierlijk geluid. En als derde de "Comp-Cut" modus: Deze modus verwijdert alle diode  waardoor het een clean-boost-functie en een meer agressief geluid heeft bij de hogere 'Overdrive' instellingen.

Tot slot is er ook nog een volledig onafhankelijk JFET Clean Boost kanaal dat apart gebruikt kan worden. Het kanaal heeft zijn eigen volumeknop en een unieke mini-knop controlerende Germanium Diode "Limiter" functie die je gewoon moet horen om hem te kunnen waarderen. Ook deze clean boost functie kan met of zonder overdrive gebruikt worden.

Handgemaakt in Californie nu bij Gooise-Gitaren.nl voor € 199,-