Fulltone Fat Boost effectenpedaal

Fulltone
0133588814483
Bestel
  • Beschrijving

Fat Boost - Boost gitaareffect van Fulltone

Fat-Boost FB-3

De Fulltone Fat Boost-3 is een discrete, Class-A, FET (Field-Effect-Transistor) pedaal en biedt tot 35dB niet-vervormde Gain van je eigen gitaargeluid.Plus als extra optie het dikker maken en vervormen van je geluid. Meer mellow, hoger of lager. meer bas, of harmonie, De FB-3 heeft True Bypass-switching (met de beste switch gemaakt, de Fulltone 3PDT) en is voorzien van een super-heldere LED zonder luid knallend geluid dankzij een eigen anti-pop circuit. 

Ideaal voor buizenversterkers kunnen FET's zich gedragen als zelfstandige buizen in een goed ontworpen circuit. Ze kunnen "clip" (vervormen) op een aangename manier in plaats van Buzzy of stekelige klinkende (zoals bij een Transistor) en kunt ook subtiel beperken tot het signaal zodat je live-geluid nog beter klinkt. Daarom gebruiken veel soundengineers de Fat-Boost op al hun opnamen. De boost kan niet alleen voor gitaar gebruikt worden, maar ook voor akoestische gitaar, elektrische bas, en zelfs snaredrums.

The Fat-Boost 3 werkt heel goed voor mensen die enorme lange kabels gebruiken zonder daarbij een toon- of signaalverlies te hebben. Natuurlijk is het pedaal true bypass. Eigenlijk moet je deze booster gewoon altijd aan hebben staan voor het ideale geluid!

Handgemaakt in Californie nu bij Gooise-Gitaren.nl voor slechts € 139,-