Haar Guitars electrische gitaren

Haar Guitars zijn high end custom build electrische gebouwd door bouwer Erik Van De Haar uit Nederland.

Sinds 1987 worden deze ontzettend mooie en fijne gitaren gebouwd voor de echte fijnproevers.

Op dit moment zijn de handgemaakte gitaren die uit het gitaarbouwatelier in IJsselstein komen een van de populairste custom made gitaren van Europa.

Haar Guitars zijn high end custom build electrische gebouwd door bouwer Erik Van De Haar uit Nederland.

Sinds 1987 worden deze ontzettend mooie en fijne gitaren gebouwd voor de echte fijnproevers. Op dit moment zijn de handgemaakte gitaren die uit het gitaarbouwatelier in IJsselstein komen een van de populairste custom made gitaren van Europa.

Bij Gooise-Gitaren.nl kun je naar hartelust Haar Guitars electrische gitaren uitproberen in een relaxte en informele setting onder het genot van een goede bak koffie.

Zit er bij het assortiment bij ons in de winkel een instrument waar je blij van wordt dan kan deze direct aangekocht worden.

Zou je eventueel een aantal opties zelf willen samenstellen, zoals kleur of afwerking dan kunnen wij de gitaar voor je samenstellen en het aankoopproces begeleiden. Let wel dat er dan wel een langere levertijd bij zit tot dat je de gitaar mee naar huis kunt nemen.

Alle Haar guitars zijn perfect afgesteld en krijgen een gratis aftelbeurt ter waarde van 50 euro mee met de geldigheid van een jaar na aankoop.

!
Haar Guitars

Haar Traditional T-Style Aged Blonde

Traditional Haar Telecaster Butterscotch Blonde aged

Haar Guitars Traditional Telecaster.

Kleur: Butterscotch Blonde. Body: Super Light Swamp Ash. Afwerking: heavy aged. Neck: QS Maple neck. Pick-ups: Kloppmann BL 49 pickups. Zwart Bakkelieten Pick Guard. BKP : Flat 50. Bridge : 3 Saddle Gotoh. Nut: Bone. Strings: 0.10 - 0.46. Deze gitaar is een van de mooiste uitvoeringen van de Haar Telecaster beschikbaar. Speelt als een zonnetje en klinkt als een klok. Komt voorzien van een originele Haar Guitars Softcase/Gigbag.

De gitaar is volledig afgesteld en nagekeken en komt met een gratis afstelbeurt twv 50 euro van onze professionele reparateur met de geldigheid van een jaar na aankoop. Nu van € 2099 euro bj Gooise-Gitaren.nl met service en garantie voor slechts : € 1999,-

Haar Guitars

Haar Traditional S-Style 2-tone Sunburst non relic

Haar Traditional 2-tone sunburst Stratocaster

Haar Guitars Traditional Stratocaster. Kleur: 2-tone Sunburst. Body:  Alder. Afwerking: new / non relic.. Neck: QS flamed neck. White Pick Guard. Pick-ups: Kloppmann handgewonden ABM. 50/50 V. Deze gitaar is een hele mooie uitvoering van de Haar Stratocaster zonder relic beschikbaar. Nu al een klassieker. Speelt als een zonnetje en klinkt als een klok. Komt voorzien van een originele Haar Guitars Softcase/Gigbag. De gitaar is volledig afgesteld en nagekeken en komt met een gratis afstelbeurt twv 50 euro van onze professionele reparateur met de geldigheid van een jaar na aankoop.Nu slechts : € 1999,-

Haar Guitars

Haar Traditional S-Style Aged Wit

Haar Traditional Stratocaster Olympic White over 3-tone burst

Haar Guitars Traditional Stratocaster. Kleur: Olympic White over 3-tone sunburst. Body:  Alder. Afwerking: aged. Neck: QS flamed neck. White Pick Guard. Pickups : Klopmann handgewonden ABM : 50/50 V. Deze gitaar is een ontzettend mooie uitvoering van de Haar Traditional Stratocaster met relic zoals deze beschikbaar zijn in Nederland. Nu al een klassieker. Speelt als een zonnetje en klinkt als een klok. Komt voorzien van een originele Haar Guitars Softcase/Gigbag. De gitaar is volledig afgesteld en nagekeken en komt met een gratis afstelbeurt twv 50 euro van onze professionele reparateur met de geldigheid van een jaar na aankoop.Nu slechts : € 2059,-

Haar Guitars

Haar Traditional S-Style Coral Pink

Coral Pink Haar Traditional Stratocaster electrische gitaar

Traditional Aged S-Style electrische gitaar gebouwd door de Nederlandse gitaarbouwer Haar Guitars. Kleur: Coral Pink. Body: Alder. Afwerking: medium aged. Neck: 4A QS flamed maple. Pick Guard: 3 ply Mint. Pickups : Amber H6 Haar pickups handwound. Neck shape: C - Light C. Radius : 9,5 10,5 Compound. Frets: 55090 Medium. Nut: Bone. Hardware": nickel. Serial: 20090. Nobs: Cream. Bridge: ABM 50/50V nickel aged. Deze gitaar is een ontzettend mooie uitvoering van de Haar Traditional S-Style electrische met mooie en subtiele relic. Speelt als een zonnetje en klinkt als een klok. Kom voorzien van een originele Haar Guitars Softcase/Gigbag. De gitaar is volledig afgesteld en nagekeken door onze professionele reparateur en komt ook nog met een gratis afstelbeurt twv 50 euro gebruik van te maken tot een jaar na aankoop. Nu bij ons in Bussum te koop voor slechts : € 2059,-