banjo resonator mandoline kopen gooise gitaren

Banjo - resonator - mandoline

Gooise-Gitaren.nl verkoopt een selectie van mooie roots instrumenten als banjo's resonator gitaren en mandolines.

Wij kunnen aan diverse merken van deze instrumenten komen maar verkopen met name de instrumenten van de roots collection van het bekende Amerikaanse merk Gretsch.

De prijs-kwaliteitverhouding van deze instrumenten is dermate scherp dat de andere merken vaak achterblijven. Verder biedt Gretsch een groot gevarieerd aanbod van voordelige instrumenten van zeer goede kwaliteit tot de zeer luxe instrumenten van uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid.

Staat er een model van de Gretsch Roots Collection niet op onze site die je wel graag zou willen kopen/bestellen? Laat het ons weten! We kunnen alle instrumenten van de Roots Collection van Gretsch voor je in huis halen. Binnenkort komen er ook sowieso meer artikelen op deze pagina te staan!

Veel verkochte modellen zijn de Gretsch vijfsnarige Dixie Banjo met open klankkast van Gretsch. Deze kost bij Gooise-Gitaren.nl slechts € 289 en deze hebben we sowieso altijd op voorraad in de winkel staan.

Evenals de Gretsch Alligator Biscuit Resonator gitaar met round neck die bij ons te koop is voor slechts € 419,- wat voor de geboden kwaliteit echt een fantastische resonator gitaar is met authentieke sound.

Een ander voorbeeld van goede kwaliteit voor een hele scherpe prijs zijn de Gretsch Mandolines. We hebben de Gretsch New Yorker G9300 mandoline of Gretsche G9311 New Yorker semi-akoestische mandoline regelmatig in de winkel staan.

Wil je dat we een van deze instrumenten voor je opsturen? Via aangetekende verzending met track-trace via UPS komt dat altijd goed. Bij bestellingen boven de € 150,- binnen Nederland betaal je geen verzendkosten!

Of kom gewoon bij onze winkel kijken. Probeer het instrument eerst even rustig uit, met of zonder koffie en neem het daarna meteen mee naar huis!

Ons adres is Stationsweg 40, 1404 AP in Bussum. De winkel is direct naast het NS-Station Naarden-Bussum. Met ruim voldoende parkeerplek voor de deur.

Gretsch Dixie Banjo - Gretsch Mandoline - Gretsch Resonator gitaar - Gretsch G9450 vijfsnarige Dixie Banjo, G9400 vijfsnarige Broadcaster Deluxe Resonator Banjo van Gretsch, G9420 Alligator Biscuit Round Neck resonator gitaar van Gretsch, G9300 NEW YORKER Standard Mandoline van Gretsch,

Gretsch G9420 resonator gitaar Alligator Biscuit met ronde nek

G9420 Alligator Biscuit Round Neck resonator gitaar van Gretsch

Bestel